Formis II še drugič boljše od Turbine

Formis II še drugič boljše od TurbineTudi druga ekipa Formis je po daljšem prazničnem premoru nadaljevala s tekmami v 3. DOL. Poškodbe so dodobra zdesetkale ekipo, a mlade Formiske so tudi v drugem obračunu, tokrat doma, gladko premagale ekipo Turbine.

Tekma v domači dvorani je potekala hitro, a so jo vseeno zaznamovale nekatere dolge izmenjave točk.  Nobena ekipa v svojih vrstah ni imela igralke, ki bi učinkovito zaključevala napade, zato so bile točke dosežene predvsem na račun napak druge ekipe. Formiske so jih storile manj in vse tri nize zanesljivo dobile ter zmagale gladko in zasluženo z rezultatom 3:0 v nizih. Čestitke!

Po gladki zmagi in treh novih točkah, se Formiske nove popolne bere nadejajo tudi v prihodnjem krogu, ko se bodo naslednjo soboto v gosteh pomerile z ekipo iz Vuzenice.


Rezultat tekme: Formis II : Turbina     3:0 (25:13, 25:17, 25:15)

 

Za Formis II so igrale: Pia Berglez, Saša Kupčič, Lea Krumpak, Mia Primec, Aneja Tancer,  Ana Kristina Šalinovič, Gabi Gselman, Tjaša Špindler, Brina Bračko, Urška Špela Pregl in Maša Brumen.

 

Trener Peter Možič je po tekmi povedal: »Kljub novoletni pavzi smo se na igrišču kar dobro znašli. Poudarek tega tedna je bil servis, kjer smo spet naredili napredek. Bili smo borbeni in glasni, vzdušje torej zelo dobro. Poskušali smo tudi z nekaj taktičnimi menjavami, tako, da so spet vsa dekleta začutila parket. Po tem, ko je Miša Možič zaključila s treniranjem je na sceno v vlogi libera stopila Urška Špela Pregl, ki se te vloge ni ustrašila in je odigrala zelo solidno.«

top