Mala II se je prebila v 3. krog repasaža

Ekipa Formis Mala 2 se je v soboto odpravila na turnir Mala odbojka 2. krog-repasaži v Ljubno ob Savinji. Ob odsotnosti njihove trenerke Urške Stavbar, je v pomoč priskočil trener prve ekipe Drago Blažič.

Prvo tekmo smo igrali proti domači ekipi KLS Ljubno. Tekma se za Formiske ni začela spodbudno in prvi niz smo kljub vodstvu 17:14 na koncu izgubili. V drugem nizu je druga postava 4MISk uspela zmagati in nas tako vrnila nazaj v igro. Tretji niz je trener nato malo premešal postavo in naše male so zaigrali bolje ter po veliki borbi za vsako točko uspele zmagati. Potrebno je povedati, da ekipa KLS Ljubno igra dobro odbojko, njihova kapetanka je bila nedvomno najboljša igralka na turnirju.

Rezultat tekme: Formis II : KLS Ljubno     2:1 (19:25, 25:20, 25:22)


V tretji tekmi sta se pomerili zmagovalni ekipi prvih dveh tekem in stari znanki iz prejšnjega rednega kola. Tudi tokrat je zmagala ekipa Formisa in nadigrala visokorasle igralke Keme. Po zmagi je sledilo veliko veselje igralk in njihovih navijačev - staršev, trener je bil zadovoljen z opravljenim in zadovoljni so se odpravili domov.

Rezultat tekme: Formis II : Kema Puconci     2:0 (25:15, 25:12)


V 3. krog repasaža sta se tako uvrstili ekipi Formis II in KLS Ljubno.


Vse rezultate drugega kroga repasaža si lahko pogledate ..... TUKAJ.

top