Že drugič bleda igra proti Lenartčankam

Že drugič bleda igra proti LenartčankamDruga ekipa Formisk, ki nastopa v 3. DOL se je v soboto v domači dvorani pomerila z ekipo ZOJA Lenart. Ne preveč prepričljive Lenartčanke so že drugič gladko premagale naša dekleta, ki jim ta ekipa očitno ne ustreza.

O sami igri ne gre izgubljati besed. Formiskam ni šlo od rok prav nič in rezultat v vseh treh nizih je hitro naraščal v korist gostij, ki so tekmo na koncu po dobri uri igre tudi dobile z rezultatom 3:0.

Tekma za hitro pozabo, priložnost za nove točke pa bo že naslednjo soboto, ko se Formiske odpravljajo na gostovanje v Mežico.

 

Rezultat tekme: Formis II : ZOJA Lenart     0:3 (17:25, 12:25, 16:25)

Trener Peter Možič je po tekmi povedal: “Lenartčanke so nas pritiskale s servisom tako, da smo le stežka organizirali napade, pa še pri tem smo bili nenatančni. Naši servisi tokrat niso bili tako "ubijalski" ko so po navadi. Kljub podpori s tribun se nismo uspeli pripraviti do bolj zbrane igre. Ni nam ostalo drugega kot čestitke nasprotnicam. V ekipi iz Lenarta sta igrali dve izkušeni prvo ligaški igralki , pri nas pa dve mladinki, tri deklice in sedem kadetinj. Tokrat sem na tekmo povabil še drugega libera Lano Kučer.«


Vse rezultate kroga in trenutno lestvico si lahko pogledate ..... TUKAJ.


Galerija slik:

Že drugič bleda igra proti LenartčankamŽe drugič bleda igra proti LenartčankamŽe drugič bleda igra proti LenartčankamŽe drugič bleda igra proti LenartčankamŽe drugič bleda igra proti LenartčankamŽe drugič bleda igra proti LenartčankamŽe drugič bleda igra proti Lenartčankam

top