Deklice iz prvega mesta v polfinale

Z zadnjim krogom, ki so ga deklice to nedeljo odigrale doma v Hočah, se je končalo tekmovanje v A ligi V1. Do zadnjih tekem so bile v igri za napredovanje še tri ekipe in prav te tri ekipe so se tudi pomerile v medsebojnih obračunih.

Nova KBM Branik in Formis sta imeli enako izhodišče, vsaka ekipa s po enim dosedanjim porazom, ekipa Murske Sobote pa bi za napredovanje potrebovala dve zmagi.


Že prva tekma dneva, v kateri so se pomerile domače 4MIS-ke in ekipa Nove KBM Branik, je ponudila prvi odgovor in sicer, katera ekipa se bo kot prva veselila napredovanja v polfinale. Formiske so sicer slabo vstopile v tekmo, a so se proti koncu prvega niza zbrale in nato do konca tekme nadzorovale potek ter se kot prve že veselile napredovanja.

Rezultat tekme: FORMIS : Nova KBM Branik I     2:0 (25:18, 25:16)

 

V drugi tekmi je nato Nova KBM Branik zanesljivo premagala Prekmurke ter si tudi sama zagotovila nastop v polfinalu.

Rezultat tekme: Nova KBM Branik I : Murska Sobota     2:0 (25:14, 25:11)

 

Zadnja tekma dneva med našimi deklicami in ekipo Murske Sobote je odločala le še o tem, katera ekipa si bo priigrala boljše izhodišče za polfinale. Formiske so tudi to tekmo odigrale na polno in se veselile osvojitve prvega mesta v skupini.

Rezultat tekme: FORMIS : Murska Sobota     2:0 (25:17, 25:11)

 

Vse rezultate v A ligi in končno lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

  Galerija slik (foto: Suzana Visočnik):
Deklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinaleDeklice iz prvega mesta v polfinale
top