Začela se je LŽM v mini odbojki

S turnirjem v Zrečah se je začelo tekmovanje Liga žoga miga v mini odbojki (letnik 2004 in mlajši). Letos nastopa 12 ekip – 10 ekip deklic in 2 ekipi dečkov.

Ekipe, ki nastopajo so: Aliansa, Braslovče, Prevalje, Formis, Slovenj Gradec, Zreče, Mozirje, Šoštanj, ŽOK Mislinja, ŽOK Vuzenica, OK Mislinja in OK Vuzenica.

Naše minice so v prvi tekmi nove sezone zanesljivo premagale vrstnice iz Mislinje z 2:0 v nizih.
V drugi tekmi so jim na nasprotni strani mreže stali dečki iz Mislinje, kar je naše deklice malo zmedlo, vendar so se na koncu po napetem boju vseeno veselile zmage z 2:0 v nizih.
Vrstnice iz Prevalj so bile tretje nasprotnice naših 4-misk. V prvem nizu smo videli gladko zmago naših deklic saj je trenerka iz Prevalj zamenjala postavi. Tako smo v drugem nizu spremljali napet boj med drugo postavo Formisa in prvo postavo Prevalj, ki so ga z nekaj sreče dobile deklice iz Prevalj s 24:26. V tretjem nizu je prva postava Formisa zanesljivo pripeljala niz do končne zmage.
V četrti tekmi smo lahko spremljali dvoboj med ekipama, ki sta lani igrali na finalnem turnirju štirih najboljših ekip v mini odbojki za deklice. V dvoboju z ekipo iz Braslovč smo lahko spremljali lepo igro naših 4-misk, ki so se na koncu veselile zmage z 2:0 v nizih.

Naslednji turnir bo potekal v soboto, 18.10.2014, v VŠD Hoče, kjer se bodo naše najmlajše odbojkarice pomerile z ekipami: Aliansa, ŽOK Vuzenica, OK Vuzenica in Šoštanj.

Vse rezultate lahko najdete na ... POVEZAVI.
   Galerija slik:
Začela se je LŽM v mini odbojkiZačela se je LŽM v mini odbojkiZačela se je LŽM v mini odbojkiZačela se je LŽM v mini odbojkiZačela se je LŽM v mini odbojkiZačela se je LŽM v mini odbojkiZačela se je LŽM v mini odbojkiZačela se je LŽM v mini odbojkiZačela se je LŽM v mini odbojki

top