Drugi turnir LŽM v mini odbojki

Tekmovanje Liga žoga miga v mini odbojki se je v soboto nadaljevalo z drugim turnirjem v VŠD Hoče, kjer smo lahko na 6 igriščih spremljali več kot 100 mladih odbojkaric in odbojkarjev.

Naše 4-miske so se v prvi tekmi pomerile z ekipo Aliansa iz Šempetra. Obe ekipi sta na prvem turnirju v Zrečah zmagali vse tekme, zato se je obetal zanimiv obračun. Na koncu so se po napetem boju zmage veselile domačinke z 2:0 v nizih.
V drugi tekmi so naše najmlajše odbojkarice zanesljivo z 2:0 v nizih premagale vrstnice iz Vuzenice.
Sledila je tekma proti fantom iz Vuzenice, ki tudi niso bili dorasel nasprotnik našim minicam saj dvoma o zmagovalcu skozi celotno srečanje ni bilo.
Zadnji nasprotnik je bila ekipa iz Šoštanja. V tej tekmi so že od začetka dobile priložnost za igro tiste igralke, ki šele začenjajo nabirati prve tekmovalne izkušnje. Tako so zmago, po izgubljenem drugem nizu, potrdile šele v tretjem nizu.
Na tem turnirju so priložnost za igro dobile prav vse igralke, da so lahko pokazale kaj že znajo in kaj še ne. Zato bodo sedaj do naslednjega turnirja s pridnim delom na treningu poizkušale nadgraditi svoje odbojkarsko znanje.

Tretji turnir bo 8.11.2014 v Zrečah, finalni turnir pa 15.11.2014 v Šoštanju.

Vse rezultate lahko najdete na ... POVEZAVI.

 

   Galerija slik:
Drugi turnir LŽM v mini odbojkiDrugi turnir LŽM v mini odbojkiDrugi turnir LŽM v mini odbojkiDrugi turnir LŽM v mini odbojkiDrugi turnir LŽM v mini odbojkiDrugi turnir LŽM v mini odbojkiDrugi turnir LŽM v mini odbojkiDrugi turnir LŽM v mini odbojkiDrugi turnir LŽM v mini odbojkiDrugi turnir LŽM v mini odbojkiDrugi turnir LŽM v mini odbojkiDrugi turnir LŽM v mini odbojki

top