Deklice nadaljujejo s kvalifikacijami

V nedeljo 23.11. so uspešen Formis vikend zaokrožile še naše deklice. Prva ekipa je tretji krog v svoji kvalifikacijski skupini odigrala v Lenartu, druga ekipa pa se je napotila v Zreče.


Deklice I:

Prva ekipa deklic je premočna za ostale tekmice v kvalifikacijski skupini G.  Puncam, ki nastopajo in trenirajo v ekipi 3. DOL, nekatere pa celo v ekipi 1. DOL, žal ta nivo tekmovanja ne zadošča niti za lažji trening, pozitivno pa je, da lahko na ta način možnost za igro dobijo mlajše in tiste, ki se v tej ekipi šele kalijo. Tudi tokrat so punce zabeležile dve gladki zmagi in to kljub dejstvu, da večine najboljših v drugi tekmi sploh ni stopila na parket.

 
Rezultati tekem
(vse rezultate in lestvico si lahko pogledate ..... TUKAJ):

Zoja : Benedikt 1:2 (25:11, 22:25, 02:15)
Benedikt : Formis I 0:2 (11:25, 11:25)
Formis I : Zoja 2:0 (25:20, 25:17)

 

                                                                                                                                                                                            

Deklice II:

Druga ekipa deklic pa je zabeležila prvo zmago. Dekleta, ki ponovno nastopajo pod vodstvom trenerja Blažiča so gladko premagale ekipo Turbine, klonile pa so proti favoriziranim domačinkam iz Zreč. Dekleta so iz tekme v tekmo bolj uigrane, ko pa se jim bodo priključile še vrstnice, ki igrajo v prvi ekipi, se nadejamo še boljšim rezultatom.


Rezultati tekem
(vse rezultate in lestvico si lahko pogledate ..... TUKAJ):

Swatycomet Zreče : Formis II 2:0 (25:09, 25:07)
Formis II : Turbina 2:0 (25:13, 25:17)
Turbina : Swatycomet Zreče 0:2 (08:25, 05:25

   Galerija slik Deklice I:

Deklice nadaljujejo s kvalifikacijamiDeklice nadaljujejo s kvalifikacijamiDeklice nadaljujejo s kvalifikacijamiDeklice nadaljujejo s kvalifikacijamiDeklice nadaljujejo s kvalifikacijamiDeklice nadaljujejo s kvalifikacijamiDeklice nadaljujejo s kvalifikacijamiDeklice nadaljujejo s kvalifikacijamiDeklice nadaljujejo s kvalifikacijamiDeklice nadaljujejo s kvalifikacijamiDeklice nadaljujejo s kvalifikacijamiDeklice nadaljujejo s kvalifikacijamiDeklice nadaljujejo s kvalifikacijamiDeklice nadaljujejo s kvalifikacijami


   Galerija slik Deklice II:

Deklice nadaljujejo s kvalifikacijamiDeklice nadaljujejo s kvalifikacijamiDeklice nadaljujejo s kvalifikacijami

top