Začelo se je DP v mini odbojki

V soboto, 29.11.2014, je v VŠD Hoče potekal prvi turnir državnega prvenstva v mini odbojki za sezono 2014/2015. Za letošnje tekmovanje se je prijavilo 46 ekip iz vse Slovenije.

Letošnje tekmovanje je v prvem delu razdeljeno na 8 regij. V Hočah je potekal turnir Štajerske regije, kjer nastopajo naslednje ekipe: OK Turbina, Galeja – Branik, Pohorje Volley, Pohorje Volley mini, Nova KBM Branik, Formis mini in Formis mini mini. Vsaka ekipa se bo z vsako pomerila po dva krat, prvouvrščeni ekipi se uvrstita v nadaljevanje državnega prvenstva (med 16 ekip), ostale ekipe pa lahko nadaljujejo tekmovanje na turnirjih za končna mesta.

V prvi tekmi smo lahko spremljali »spopad Formis«, v katerem so se zmage veselile izkušenejše minice.
Ekipa Formis mini je v drugi tekmi premagala ekipo Galeja – Branik s 3:0 v nizih. V prvem in tretjem nizu smo spremljali dokaj enakovreden boj za vsako žogo, v drugem nizu pa je bila kvaliteta krepko na strani Formisk.
V tretji tekmi turnirja je ekipa Formis mini mini izgubila z 1:2 v nizih proti ekipi Galeja – Branik. Na trenutke so mlade Formiske prikazale že nekaj lepih potez, vendar se je videlo, da je to za večino šele prvi pravi turnir.
V zadnji tekmi se je ekipa Formis mini pomerila z ekipo Pohorje Volley mini. Že od daleč se je videlo, da je to za mlade Rušanke šele prvo tekmovanje, tako da dvoma o zmagovalcu ni bilo.

Naslednji turnir čaka mlade Formiske že v soboto, 6.12.2014, ko se bodo odpravile v Ruše.Vse rezultate lahko najdete na ... POVEZAVI.

 

   Galerija slik:
Začelo se je DP v mini odbojkiZačelo se je DP v mini odbojkiZačelo se je DP v mini odbojkiZačelo se je DP v mini odbojkiZačelo se je DP v mini odbojkiZačelo se je DP v mini odbojkiZačelo se je DP v mini odbojkiZačelo se je DP v mini odbojkiZačelo se je DP v mini odbojki

top