Deklice I v A, deklice II pa v B ligo

V nedeljo je bil odigran še zadnji, 4. krog v kvalifikacijskih skupinah, kjer sta igrali tudi dve skupini Formisk. Hoče so gostile oba turnirja in naše deklice so se tokrat lahko predstavile še domačemu občinstvu.


Deklice I:

Prva ekipa deklic, ki v letošnji sezoni ciljajo na najvišja mesta, ponovno z nasprotnicami niso imele posebnih težav. Rutinirano so opravile z vrstnicami iz Lenarta in Malečnika ter se s šestimi zmagami in brez izgubljenega niza zanesljivo uvrstile v A ligo.

Rezultati turnirja:

Formis I : Zoja 2:0 (25:18, 25:09)
Zoja : Galeja-Branik 0:2 (16:25, 18:25)
Galeja-Branik : Formis I 0:2 (10:25, 13:25)

Vse rezultate in končno lestvico si lahko pogledate ..... TUKAJ.

 

Deklice II:

V skupini H, kjer so igrale deklice Formis II, je bilo bolj napeto. Prvo mesto v skupini si je že zagotovila ekipa iz Zreč, drugega potnika pa so odločali medsebojni obračuni ekip Nove KBM Branik, Turbine in Formis II.

V prvi tekmi so mlade Formiske pokazale borbenost, ki pa je bila žal dovolj le za en niz proti ekipi Nove KBM Branik. S porazom so izgubile možnost za uvrstitev v A ligo, so pa z zmago nad ekipo Turbine v zadnji tekmi pokazale, da je na njih potrebno resno računati v naslednji sezoni. S kaljenjem bodo tako nadaljevale v B ligi.

Rezultati turnirja:

Formis II : Nova KBM Branik 1:2 (18:25, 25:22, 06:15)
Nova KBM Branik : Turbina 2:0 (25:22, 25:21)
Turbina : Formis II 0:2 (06:25, 25:27)


Vse rezultate in končno lestvico si lahko pogledate ..... TUKAJ.

    Galerija slik Deklice I (foto: Sara Repnik):

Deklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligo

Galerija slik Deklice II (foto: Sara Repnik):

Deklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligoDeklice I v A, deklice II pa v B ligo

top