Začelo se je DP v mali odbojki

V soboto, 13.12.2014, se je začelo državno prvenstvo v mali odbojki za sezono 2014/2015. Za letošnje tekmovanje se je prijavilo 63 ekip iz vse Slovenije. Ekipa Formis mala I  je turnir 1. kroga igrala v Mežici, ekipa Formis mala II pa v Zrečah.

V Mežici so naše mlade odbojkarice z dvema zanesljivima zmagama osvojile prvo mesto na turnirju.
Trener Darko je o turnirju v Mežici povedal: »Po začetni tremi je igra stekla tako kot smo želeli. Na prvi tekmi proti drugi ekipi NKBM smo imeli na uvodu prvega niza nekaj problemov z natančnim napadom. Potem pa je prišla do izraza razlika med ekipama, tako da smo tekmo gladko dobili. Nekaj več težav smo imeli z odporom domače ekipe. Vendar smo tudi na drugi tekmi opravili domačo nalogo in turnir zaključili z dvema zmagama«.

Na turnirju v Zrečah so Formiske, kljub boleznim in dejstvu, da so nekatere sploh prvič igrale pravo tekmo, v prvi tekmi z 2:1 v nizih premagale ekipo Galeja – Branik. V drugi tekmi so jih čakale domačinke, ki niso dovolile nikakršnega presenečenja ter so tekmo po pričakovanjih dobile z 2:0 v nizih. Tako so se Formiske v zadnji odločilni tekmi za napredovanje v 2. krog še enkrat pomerile z ekipo Galeja – Branik. Zmage z 2:1 v nizih in napredovanja so se veselile naše mlade odbojkarice.

Turnir 2. kroga bo potekal v soboto, 10.01.2015, ko bomo lahko v prvi tekmi turnirja spremljali »spopad Formis«.


Vse rezultate lahko najdete na ... POVEZAVI.

 

   Galerija slik:
Začelo se je DP v mali odbojkiZačelo se je DP v mali odbojkiZačelo se je DP v mali odbojkiZačelo se je DP v mali odbojkiZačelo se je DP v mali odbojkiZačelo se je DP v mali odbojki

top