Deklice zanesljive tudi v A ligi

Po zmagi na božičnem turnirju v Zagrebu so deklice to nedeljo pričele s tekmami v A ligi.  Prvi turnir je bil v Murski Soboti, nasprotnice pa domačinke in ekipa Galea Branik iz Maribora.

Branikovke so že stare znanke iz kvalifikacijske skupine, kjer so jih Formiske dvakrat gladko premagale in tako je bilo tudi tokrat.

Ekipa Murske Sobote pa je v svoji kvalifikacijski skupini osvojila prvo mesto, zato smo se nadejali izenačeni tekmi. A prva postava Formisa je stvari kaj hitro postavila na svoje mesto in pokazala, da jim Prekmurke niso dorasle tekmice. Svoje je v drugem nizu dodala še druga postava, ki je le tega po začetnem zaostanku prav tako zanesljivo dobila.


Rezultati turnirja:

1. krog - nedelja, 11.01.2015 - OŠ II., Murska Sobota - ob 10:00 uri
ŽOK M.Sobota : Formis I 0:2 (13:25, 21:25)  
Formis I : Galeja-Branik 2:0 (25:05, 25:18)  
Galeja-Branik : Nova KBM Branik 0:2 (10:25, 17:25)  
Nova KBM Branik : ŽOK M.Sobota 1:2 (18:25, 25:15, 10:15)

 

Vse rezultate turnirja in lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

Galerija slik:

Deklice zanesljive tudi v A ligi Deklice zanesljive tudi v A ligi Deklice zanesljive tudi v A ligi Deklice zanesljive tudi v A ligi Deklice zanesljive tudi v A ligi Deklice zanesljive tudi v A ligi Deklice zanesljive tudi v A ligi Deklice zanesljive tudi v A ligi Deklice zanesljive tudi v A ligi Deklice zanesljive tudi v A ligi Deklice zanesljive tudi v A ligi

top