Mala II v 4. krog repasaža

Ekipa Formis mala II je turnir 3. kroga repasaža državnega prvenstva v mali odbojki za deklice odigrala v domači dvorani v Hočah. Nasprotnice so bile vrstnice iz Črne, Mežice in Mislinje.

Dve zmagi nad ekipo iz Črne ter poraz proti vrstnicam iz Mežice je bilo dovolj, da so se naše 4-miske uvrstile v 4. krog repasaža. Na turnirju, ki bo potekal v soboto, 7.3.2015, bodo še igrale ekipe: Mežica, Braslovče I in ŽOK Sobota.

V prvi tekmi turnirja v Hočah je ekipa Formis mala II premagala ekipo iz Črne z 2:1 v nizih. Na drugem igrišču pa je Mežica z 2:0 premagala Mislinjo, kar je pomenilo, da se bosta zmagovalni ekipi pomerili med seboj že na tretjem turnirju zapored. Čeprav so se 4-miske na prejšnjih dveh medsebojnih tekmah veselile zmage se je obetal izenačen dvoboj. Tokrat so se zmage z 2:1 v nizih veselile Korošice, saj so naše mlade odbojkarice v 3. nizu popolnoma odpovedale.
V tekmi poraženih ekip je Črna premagala Mislinjo z 2:1 v nizih in tako smo še enkrat spremljali tekmo med Črno in Formis mala II. V prvem nizu smo spremljali izenačeno igro, ki so ga po napetem boju dobile naše 4-miske s 25:22 in tako je bil zmagovalec že skoraj znan, saj je bila kakovostna razlika med drugima postavama obeh ekip prevelika. Druga postava je suvereno opravila svoje delo za končno zmago z 2:0 v nizih ter napredovanje v 4. krog repasaža državnega prvenstva v mali odbojki.


Vse rezultate lahko najdete na ... POVEZAVI.


Ekipa Formis mala I bo turnir 3. kroga državnega prvenstva v mali odbojki igrala v petek, 13.2.2015, v Šempetru. Turnir so po dogovoru med ekipami prestavili zaradi napovedanega slabega vremena.


Rezultati bodo objavljeni ... TUKAJ

Galerija slik:
Mala II v 4. krog repasažaMala II v 4. krog repasažaMala II v 4. krog repasažaMala II v 4. krog repasažaMala II v 4. krog repasažaMala II v 4. krog repasaža

top