Vrh 3. DOL se je nekoliko oddaljil

Formiske so si v zadnjem krogu v 3. DOL privoščile spodrsljaj, ki jih je ponovno oddaljil od prvega mesta na lestvici. V domači dvorani so jih premagale neposredne konkurentke, ekipa Vuzenice, ki se je z našimi tako izenačila v točkah, za vodilnim Ljutomerom pa sedaj zaostajamo za 4.

Ali je bil to vpliv pustne sobote, ali pa valentinovega, ne bomo vedeli nikoli, dejstvo pa je, da je bila ekipa tokrat še bolj oslabljena kot drugače, saj sta Brina in Nuša pomagali prvi ekipi.


Rezultat tekme:

FORMIS II : ŽOK Vuzenica     1:3 (19:25, 18:25, 25:21, 18:25)


Za Formis so igrale:
Ana Kristina Šalinovič, Lara Kovačec, Špela Belec, Mija Primec, Pia Pravdič, Nika Fišer, Teja Potočnik, Pia Berglez, Aneja Tancer, Lea Ivančič, Urška Špela Pregl, Lana Kučer


Igra Formisk ni bila slaba, a nepopoln sprejem in zelo slaba igra v napadu (samo 22% uspešnost) sta botrovali, da so se prav tako ne preveč prepričljive gostje iz Vuzenice veselile zmage.

Šele tretji niz je pokazal nekoliko boljšo igro Formisk, a kot se je izkazalo na koncu, je bil to le preblisk, ostale tri nize pa so dobile gostje.

Verjamemo, da v bitki za naslov v 3. DOL še ni vse izgubljeno, a gneča na mestih 2 – 4 je velika, saj imajo kar tri ekipe po 30 točk, vodilni Ljutomer pa beži že za 4, ob tem pa ima do konca prvenstva relativno ugoden razpored.  


Upanje umre zadnje in Formiske se v naslednjem Krogu, ki bo 28.2. odpravljajo na pot v Mežico.

  Galerija slik:
Vrh 3. DOL se je nekoliko oddaljilVrh 3. DOL se je nekoliko oddaljilVrh 3. DOL se je nekoliko oddaljil

top