V Mežici brez težav

V soboto se je mini odprava Formisa (3. DOL) napotila na gostovanje v Mežico.  Tokrat skoraj popolne Formiske, zaradi dvojne licence s 1. DOL je manjkala le Ana, so se upravičeno nadejale uspehu.


Rezultat tekme:

Mežica : FORMIS II     0:3 (13:25, 20:25, 23:25)

Za Formis so igrale:
Ana Kristina Šalinovič, Lara Kovačec, Špela Belec, Mija Primec, Pia Pravdič, Nika Fišer, Nuša Trlep, Brina Bračko, Pia Berglez, Aneja Tancer, Lea Ivančič, Nika Korošec, Urška Špela Pregl, Lana KučerŽe segrevanje je pokazalo, da je tokrat pristop pravi, uvodne točke prvega niza pa so to le še potrdile. Z uspešnimi začetnimi udarci in zanesljivo igro v napadu so Formiske popolnoma prevladale in prvi niz dobile na 13.

Drugi in tretji niz sta bila bolj izenačena, a to gre predvsem na račun menjav, ki jih je opravil trener Možič (priložnost za igro so dobile prav vse igralke) ter uigravanju novih tehničnih in taktičnih variant (trojni blok bo treba še izpiliti J). Vseeno pa končna zmaga ni bila v nobenem trenutku ogrožena. Gladkih 3:0 in sladka pot domov.

 

 

V naslednjem krogu Formiske ponovno igrajo doma. Nasprotnice bodo tekmice iz Slovenj Gradca, tekma pa bo v soboto, 07.03. ob 15.30 uri v Hočah. Vabljeni h ogledu in spodbujanju deklet!


top