Mala I v 5. krog repasaža, Mala II pa žal ne

Obe ekipi male odbojke sta v soboto igrali na turnirju 4. kroga repasaža državnega prvenstva v mali odbojki. Ekipa Mala I se je na turnirju v Vuzenici uvrstila v 5. krog repasaža, ekipi Mala II pa to v Murski Soboti žal ni uspelo.

Ekipa Formis mala I je v Vuzenici naprej premagala vrstnice iz Prebolda z 2:0 v nizih, nato pa izgubila z 2:0 v nizih proti ekipi iz Zreč. V tekmi, ki je odločala o napredovanju pa je z 2:0 v nizih premagala ekipo Hitri polž Radlje.
Nasprotnice v 5. krogu repasaža državnega prvenstva v mali odbojki bodo ekipe iz Braslovč, Murske Sobote in Zreč.

V Murski Soboti se je oslabljena ekipa Formis mala II v prvi tekmi zelo dobro upirala domačinkam, ki so si šele ob koncu obeh nizov pridobile prednost za končno zmago z 2:0 v nizih.
V drugi tekmi so se Formiske pomerile s starimi znankami iz Mežice, ki so v prvi tekmi izgubile z ekipo iz Braslovč. To je bil že četrti dvoboj v letošnji sezoni in spet smo spremljali pravo dramo. Formiske so bile v tretjem nizu že tik pred porazom saj so izgubljale z 18:24, nato pa je sledil čudežen preobrat in zmaga s 26:24 ter še en dvoboj z domačinkami.
Če smo v prvem nizu spremljali podobno zgodbo, kot na prvi tekmi, pa so drugi niz tokrat domačinke dobile gladko ter se veselile uvrstitve v 5. krog repasaža.
Ekipa Formis mala II bo tekmovanje nadaljevala na turnirjih za končna mesta.


Vse rezultate lahko najdete na ... POVEZAVI.


Galerija slik:
Mala I v 5. krog repasaža, Mala II pa žal neMala I v 5. krog repasaža, Mala II pa žal neMala I v 5. krog repasaža, Mala II pa žal neMala I v 5. krog repasaža, Mala II pa žal neMala I v 5. krog repasaža, Mala II pa žal neMala I v 5. krog repasaža, Mala II pa žal neMala I v 5. krog repasaža, Mala II pa žal neMala I v 5. krog repasaža, Mala II pa žal neMala I v 5. krog repasaža, Mala II pa žal neMala I v 5. krog repasaža, Mala II pa žal neMala I v 5. krog repasaža, Mala II pa žal neMala I v 5. krog repasaža, Mala II pa žal ne

top