Kadetinje na domačem parketu potrdile polfinale

V nedeljo  22.3. je bil odigran 5. krog tekem v A ligi za kadetinje. Formiske so v domači dvorani v Hočah gostile ekipi iz Lenarta in Ljutomera.

Pričakovano so dekleta suvereno opravile z obema ekipama in se s tema zmagama, skupno jih imajo že 8, še bolj učvrstile na vrhu lestvice, to pa praktično že pomeni, da so se tudi letos uspele uvrstiti med 8 najboljših ekip v državi. Sledi še zadnji krog v A ligi, ki bo odigran 19.4., nato pa polfinalni turnir in borba za uvrstitev v finale.

 

Rezultati turnirja:

Formis : ŽOK Ljutomer 2:0 (25:15, 25:18)
ŽOK Ljutomer : Endal Zoja 2:0 (25:05, 25:12)
Endal Zoja : Formis 0:2 (11:25, 14:25)Vse rezultate in trenutno lestvico lahko pogledate ..... TUKAJ.

Galerija slik:

Kadetinje na domačem parketu potrdile polfinaleKadetinje na domačem parketu potrdile polfinaleKadetinje na domačem parketu potrdile polfinaleKadetinje na domačem parketu potrdile polfinaleKadetinje na domačem parketu potrdile polfinaleKadetinje na domačem parketu potrdile polfinaleKadetinje na domačem parketu potrdile polfinaleKadetinje na domačem parketu potrdile polfinaleKadetinje na domačem parketu potrdile polfinaleKadetinje na domačem parketu potrdile polfinaleKadetinje na domačem parketu potrdile polfinaleKadetinje na domačem parketu potrdile polfinaleKadetinje na domačem parketu potrdile polfinaleKadetinje na domačem parketu potrdile polfinale 

top