Minice v polfinale DP

Ekipa Formis mini je igrala v Braslovčah na drugem turnirju drugega dela državnega prvenstva, ekipa Formis mini mini pa na turnirju za mesta v Mežici.

Naše mlade odbojkarice iz ekipe Formis mini so se v Braslovčah skupaj z ekipo iz Šempetra uvrstile v polfinale oz. med 8 najboljših ekip od skupno 46 ekip, ki so začele državno prvenstvo v mini odbojki za deklice.
Kljub dejstvu, da jih je zaradi bolezni v Braslovče odšlo samo sedem, so bile odločene, da bo danes njihov dan ter so se že v prvi tekmi proti ekipi iz Šempetra borile za vsako žogo. Po napetem boju v vseh treh nizih so bile za trud nagrajene z zmago s 3:0 v nizih, ki jim je na široko odprla vrata za vstop v polfinale.
V drugi tekmi proti domačinkam smo v prvem nizu spremljali izenačen boj do konca niza, ki so ga 4-miske dobile s 25:22. Do polovice drugega niza igra nikakor ni stekla, nato pa so se naše mlade odbojkarice le zbrale ter niz zanesljivo zmagale. Po zmagi v tretjem nizu so se veselile druge zmage na turnirju s 3:0 v nizih in uvrstitve v polfinale, saj zadnja tekma z ekipo iz Maribora za 4-miske rezultatsko ni bila več pomembna.
Čestitke deklicam za uvrstitev v polfinale ter Žani, ki je na dan turnirja praznovala rojstni dan – sama si je poklonila najlepše darilo! V imenu vseh minic VSE NAJBOLJŠE!

Polfinalni turnir, od koder bosta prvi dve mesti vodili v finale, bo v soboto, 16.5.2015. Nasprotnice bodo vrstnice iz Šempetra ter dve najboljši ekipi iz turnirja, ki bo v soboto, 18.4.2015, na katerem bodo igrale ekipe: Slovenj Gradec, Prevalje, Koper in Vital Ljubljana I.

Vsi rezultati na ... POVEZAVI.

 

Ekipa Formis mini mini je na turnirju za mesta v Mežici izgubila vse tri tekme ter si bo nove izkušnje nabirala v soboto, 18.4.2015, proti ekipam: Mežica, Odbojkarica.si 3 in Vital Ljubljana II.

Vse rezultate lahko pogledate ... TUKAJ.

 

   Galerija slik:
Minice v polfinale DPMinice v polfinale DPMinice v polfinale DPMinice v polfinale DPMinice v polfinale DPMinice v polfinale DPMinice v polfinale DPMinice v polfinale DPMinice v polfinale DPMinice v polfinale DPMinice v polfinale DPMinice v polfinale DPMinice v polfinale DPMinice v polfinale DPMinice v polfinale DP

top