3. dan mini odbojke v Miklavžu

V soboto, 11.04.2015, smo na OŠ Miklavž priredili 3. dan mini odbojke v Miklavžu.

Če se nas je lani zbralo več kot 40, je letos bila udeležba malo manjša kot 30, saj je kar nekaj deklic, ki obiskujejo 2. do 5. razred osnovne šole, imelo šolske ali pa kakšne druge obveznosti in se tako dogodka žal niso mogle udeležiti.

Po začetnem ogrevanju je sledil žreb ekip v dveh tekmovalnih kategorijah, prva skupina so bile tiste, ki že nekaj več znajo, druga skupina pa tiste, ki bodo enkrat tudi več znale. Preden pa se je začel turnirski sistem tekmovanja pa je potekalo še tekmovanje v serviranju v obeh kategorijah.

Druženje, na katerem smo videli kaj že naše deklice znajo, smo na koncu zaključili z razglasitvijo rezultatov. Ob trudu in požrtvovalnosti ekip so bile za nas zmagovalke prav vse igralke, ki so se udeležile tega lepega dogodka.

 

   Galerija slik:
3. dan mini odbojke v Miklavžu3. dan mini odbojke v Miklavžu3. dan mini odbojke v Miklavžu3. dan mini odbojke v Miklavžu3. dan mini odbojke v Miklavžu3. dan mini odbojke v Miklavžu3. dan mini odbojke v Miklavžu3. dan mini odbojke v Miklavžu3. dan mini odbojke v Miklavžu3. dan mini odbojke v Miklavžu3. dan mini odbojke v Miklavžu3. dan mini odbojke v Miklavžu

top