Deklice zanesljivo v finale DP

V nedeljo 10. maja je bilo na sporedu prvo zaključno dejanje za deklice v tej sezoni. Na Prevaljah je bil odigran polfinalni turnir, na katerega so se poleg naše ekipe uvrstile še domačinke iz Prevalje, Vital iz Ljubljane in Calcit iz Kamnika.

Prvi polfinalni par je bil Prevalje : Calcit, drugi pa Formis : Vital.

Domačinke so v prvi tekmi uvodoma presenetile Kamničanke, le te pa so v nadaljevanju zaigrale bolje in prvo tekmo dobile. V drugi tekmi so naše deklice pritisnile na vso moč, predvsem so briljirale na začetnem udarcu, kar jim je nato močno olajšalo delo v napadu, kjer pa so bile prav tako zanesljive. Zmagale so gladko z 2:0 in se tako v drugi tekmi za neposredno uvrstitev v finale pomerile s Calcitom.

Tudi ta tekme je bila zelo podobna prvi, Formiske so po uvodnih nekaj slabih točkah stvari postavile na svoje mesto, zagospodarile na igrišču in si ob bučni podpori iz tribun upravičeno priborile nastop v finalu državnega prvenstva.

Finalni turnir na katerega so se poleg naše ekipe uvrstile še ekipe Vitala, Zgornje Gorenske in Zreč bo na sporedu že to nedeljo, ko se podajamo na pot na Bled.


Vsi rezultati polfinalnega turnirja B:

Prevalje : Calcit Volleyball 1 1:2 (25:23, 13:25, 06:15)
Formis I : Vital Ljubljana I 2:0 (25:13, 25:18)
Calcit Volleyball 1 : Formis I 0:2 (19:25, 11:25)
Prevalje : Vital Ljubljana I 1:2 (21:25, 26:24, 09:15)
Calcit Volleyball 1 : Vital Ljubljana I 1:2 (27:25, 18:25, 10:15)


Vse rezultate obeh polfinalov si lahko pogledate ….. TUKAJ.

   Galerija slik (nekaj slik foto OK Prevalje)

Deklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DPDeklice zanesljivo v finale DP

Nekaj utrinkov veselja pa še na ..... POVEZAVI.

top