Minice v finale

V soboto je v Hočah potekal polfinalni turnir državnega prvenstva v mini odbojki. Za prvi dve mesti, ki sta vodili v finale oz. med 4 najboljše ekipe v Sloveniji, so se zraven domače ekipe borile še ekipe iz Šempetra, Ljubljane in Slovenj Gradca.

Naše mlade Formiske so se v prvi tekmi po zanesljivi igri veselile zmage s 3:0 v nizih proti vrstnicam iz Slovenj Gradca.
V drugi tekmi proti ekipi Vital Ljubljana I smo v prvem nizu videli gladko zmago Formisk saj so nasprotnice zaigrale z drugo postavo. V drugem nizu smo spremljali napet obračun med prvo postavo Vitalovk in drugo postavo Formisk, ki so ga na koncu dobile naše mlade odbojkarice s 25:17. Kljub izgubljenemu tretjemu nizu so se veselile zmage z 2:1 v nizih ter že tudi uvrstitve na finalni turnir skupaj z ekipo iz Šempetra, ki je tudi obe prvi dve tekmi zmagala.
Tako je zadnja tekma med ekipama Formis mini in odbojkarskaoprema.si odločala le o končnem vrstnem redu na polfinalnem turnirju. Z nekaj sreče so na koncu slavile Formiske z 2:1 v nizih.

Finalni turnir bo v soboto, 30. 5. 2015.
Polfinalna para sta Formis mini : Braslovče in Nova KBM Branik : odbojkarskaoprema.si.

Vsi rezultati na ... POVEZAVI.

 

 

 

 

   Galerija slik:
Minice v finaleMinice v finaleMinice v finaleMinice v finaleMinice v finaleMinice v finaleMinice v finaleMinice v finaleMinice v finaleMinice v finaleMinice v finaleMinice v finaleMinice v finaleMinice v finaleMinice v finale

top