Minice začele s tekmovanjem LŽM

S turnirjem v Šempetru se je začelo tekmovanje Liga žoga miga v mini odbojki (letnik 2005 in mlajši). Letos nastopa 15 ekip (13 ekip deklic in 2 ekipi dečkov), ki so razdeljene v 3 skupine.

Ekipe, ki nastopajo so: Aliansa, ŽOK Braslovče, Prevalje, Formis, Slovenj Gradec, Zreče, Mozirje, Šoštanj, Mislinja, Mežica, Nova KBM Branik, Krim, Hitri polž, OK Braslovče in OK Šempeter.

Naše najmlajše odbojkarice nastopajo v skupini »B« skupaj z ekipami: Nova KBM Branik, Šoštanj, Zreče in Krim.
V prvi tekmi turnirja v Šempetru, za večino deklic je to bila sploh prva »prava« tekma, so se naše najmlajše Formiske pomerile z vrstnicami iz Šoštanja in videli smo prvo zmago z 2:0 v nizih. Druga tekma bi morala biti proti ekipi Krima, ki pa je ni bilo. Na koncu je še sledila tekma proti ekipi iz Zreč ter nova zmaga z 2:0 v nizih.
Vsaka izmed deklic je vsaj za trenutek stopila na parket ter je tako lahko začutila utrip »prave« tekme.

Naslednji turnir bo že v soboto, 17.10.2015, ko se bodo minice napotile v Šoštanj ter odigrale tekme z ekipami: Nova KBM Branik, Šoštanj in Krim.


Vse rezultate lahko najdete na ... POVEZAVI.

 

   Galerija slik:
Minice začele s tekmovanjem LŽMMinice začele s tekmovanjem LŽMMinice začele s tekmovanjem LŽMMinice začele s tekmovanjem LŽMMinice začele s tekmovanjem LŽMMinice začele s tekmovanjem LŽMMinice začele s tekmovanjem LŽMMinice začele s tekmovanjem LŽMMinice začele s tekmovanjem LŽMMinice začele s tekmovanjem LŽMMinice začele s tekmovanjem LŽMMinice začele s tekmovanjem LŽM

top