Liga žoga miga v mali odbojki

V soboto, 10.10.2015, se je z finalnim turnirjem v Šempetru zaključilo letošnje tekmovanje Liga žoga miga v mali odbojki. Letos je nastopalo 12 ekip, ki so bile razdeljene v 2 skupini.

V skupini A so nastopale naslednje ekipe: Nova KBM Branik, Prevalje, Hitri polž - Vuzenica, Hitri polž - Radlje ob Dravi, Slovenj Gradec in Mežica.

V skupini B pa so nastopale: Šempeter, Mozirje, Braslovče, Formis, Krim in Celje.

Formiske so svoj prvi turnir odigrale v Šempetru, kjer so v prvi tekmi po napetem boju z 2:0 v nizih premagale domačinke. V drugi tekmi bi se morale pomeriti z ekipo Krima, ki pa je na prvem turnirju ni bilo, zato so odigrale tekmo z ekipo iz Mozirja ter zmagale z 2:0 v nizih.
Drugi turnir skupine »B« je potekal v nedeljo, 27.9.2015, v Hočah. Naše mlade odbojkarice so v prvi tekmi z 2:0 v nizih premagale ekipo iz Celja, v tekmi proti Braslovčankam pa smo spremljali boj za vsako žogo ter videli veliko lepih potez na obeh straneh mreže, z nekaj sreče so se končne zmage v prvem nizu s 25:23 veselile naše Formiske. Druga postava Formisa pa je svoje delo opravila bolj suvereno ter drugi niz zmagala s 25:16.
V soboto, 3.10.2015, so se ekipe iz skupine »B« zbrale v Miklavžu na Dravskem polju, kjer so odigrale še zadnje tekme skupinskega dela. Ker so Formiske pravo tekmo z Mozirjem že odigrale, so tokrat najprej odigrale še eno prijateljsko. Na drugem igrišču pa smo lahko spremljali dvoboj med ekipama iz Šempetra in Braslovč, ki je odločal o tem, katera ekipa se bo z Formiskami pomerila za prvo mesto v skupini »B«. Z zmago so Braslovčanke dobile priložnost za »revanšo« in so jo tudi izkoristile, saj so Formiske premagale z 2:1 v nizih in tako osvojile prvo mesto v skupini.
Na finalnem turnirju v Šempetru so se naše mlade odbojkarice v polfinalni tekmi pomerile z vrstnicami iz Maribora, ki so bile boljše z 2:0 v nizih. Tako je Formiskam ostal boj za končno 3. mesto z ekipo iz Prevalj, ki je v drugem polfinalu izgubila z ekipo iz Braslovč. Formiske so zmagale tekmo za 3. mesto, Mariborčanke pa tekmo za 1. mesto in tako se je zaključilo letošnje tekmovanje LŽM v mali odbojki.
 

Vse rezultate lahko najdete na ... POVEZAVI.
   Galerija slik:
Liga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojkiLiga žoga miga v mali odbojki

top