Drugi turnir LŽM za najmlajše odbojkarice

V Šoštanju se je z drugim turnirjem v mini odbojki nadaljevalo tekmovanje Liga žoga miga.

Na turnirju v Šoštanju so naše najmlajše odbojkarice nastopile z 2 ekipama, ker je ekipa Krima odpovedala sodelovanje.
V prvi tekmi je prva ekipa Formisa z 2:0 v nizih premagala sosede iz Maribora. Druga ekipa pa je z 1:2 v nizih izgubila z ekipo iz Zreč.
Druga tekma proti domačinkam je v prvem nizu poskrbela za napet obračun, saj igra Formiskam nikakor ni stekla, vendar so ga z nekaj sreče le zmagale s 25:22. Drugi niz je bil manj razburljiv, in Formiske so zabeležile drugo zmago z 2:0 v nizih. Druga ekipa pa je z 0:2 v nizih izgubila z ekipo iz Maribora.
V zadnji tekmi smo lahko spremljali »derbi Formis«, v katerem so se zmage z 2:0 v nizih veselile izkušenejše minice.
Tako je za nami še en turnir, na katerem so si naše najmlajše nabirale nove izkušnje ter so lahko pokazale kaj že znajo oz. kaj še ne znajo.

Naslednji turnir bo že v soboto, 24.10.2015, ko se bodo ekipe zbrale v Hočah.


Vse rezultate lahko najdete na ... POVEZAVI.

 

   Galerija slik:
Drugi turnir LŽM za najmlajše odbojkariceDrugi turnir LŽM za najmlajše odbojkariceDrugi turnir LŽM za najmlajše odbojkariceDrugi turnir LŽM za najmlajše odbojkariceDrugi turnir LŽM za najmlajše odbojkariceDrugi turnir LŽM za najmlajše odbojkariceDrugi turnir LŽM za najmlajše odbojkariceDrugi turnir LŽM za najmlajše odbojkariceDrugi turnir LŽM za najmlajše odbojkariceDrugi turnir LŽM za najmlajše odbojkariceDrugi turnir LŽM za najmlajše odbojkariceDrugi turnir LŽM za najmlajše odbojkarice

top