Začelo se je državno prvenstvo v mali odbojki

V soboto, 17.10.2015, se je začelo državno prvenstvo v mali odbojki za sezono 2015/2016. Za letošnje tekmovanje se je prijavilo 67 ekip iz vse Slovenije. Ekipa Formis mala I  je turnir 1. kroga igrala v Lenartu.

Letošnje tekmovanje je v prvem delu razdeljeno na 8 regij – po vzoru lanskega državnega prvenstva v mini odbojki. V Lenartu je potekal turnir Štajerske regije – skupina »B«, v kateri nastopajo naslednje ekipe: Zoja Lenart, Galeja-Branik, Benedikt, Nova KBM Branik II in Formis mala I. Vsaka ekipa se bo z vsako pomerila po dva krat, prvouvrščeni ekipi iz skupine se uvrstita v finalni del Štajerske regije, od koder se bosta prvouvrščeni ekipi uvrstili v drugi del državnega prvenstva (med 16 ekip). Ostale ekipe pa bodo lahko nadaljevale tekmovanje na turnirjih za mesta.

 

Naslednji turnir čaka mlade Formiske že v soboto, 24.10.2015, ko se bodo odpravile v Maribor.

Vsi rezultati na ... POVEZAVI.

 

 

 

 

   Galerija slik:
Začelo se je državno prvenstvo v mali odbojkiZačelo se je državno prvenstvo v mali odbojkiZačelo se je državno prvenstvo v mali odbojkiZačelo se je državno prvenstvo v mali odbojkiZačelo se je državno prvenstvo v mali odbojkiZačelo se je državno prvenstvo v mali odbojkiZačelo se je državno prvenstvo v mali odbojkiZačelo se je državno prvenstvo v mali odbojkiZačelo se je državno prvenstvo v mali odbojki

top