Zaključek LŽM v mini odbojki

V Šempetru je potekal zaključni turnir Liga žoga miga v mini odbojki.

Glede na rezultate na prejšnjih treh turnirjih je prva ekipa Formisk igrala za mesta od 1. do 3., druga ekipa pa za mesta od 13. do 15. Na koncu je prva ekipa osvojila končno 3. mesto oz. 2. mesto med deklicami, druga ekipa pa 13. mesto.

Prva ekipa je v prvi tekmi zaključnega turnirja izgubila z 2:0 v nizih proti dečkom iz Braslovč, kasnejšim zmagovalcem letošnjega tekmovanja.
V drugi tekmi proti vrstnicam iz Prevalj smo v prvem nizu videli gladko zmago naših mladih odbojkaric, saj je ekipa Prevalj igrala z drugo postavo. Drugi niz je prinesel pravo dramo, ekipi sta se skozi celi niz izmenjavali v vodstvu, in ko je že kazalo na zmago Formisk je sledil manjši padec koncentracije ob koncu niza, ki je botroval porazu s 24:26. V tretjem skrajšanem nizu do 15 so več želje  pokazale igralke iz Prevalj ter se veselile končne zmage z 2:1 v nizih.

Druga ekipa je za konec letošnjega tekmovanja dosegla 2 zmagi. Najprej so z 2:1 v nizih premagale ekipo Hitri polž iz Radelj, nato pa še z 2:0 v nizih ekipo iz Mozirja.

Že naslednjo soboto pa obe ekipi čaka začetek državnega prvenstva v mini odbojki za deklice in že v prvi tekmi bomo videli »derbi Formis«.

Vse rezultate lahko najdete na ... POVEZAVI.

 

   Galerija slik:
Zaključek LŽM v mini odbojkiZaključek LŽM v mini odbojkiZaključek LŽM v mini odbojkiZaključek LŽM v mini odbojkiZaključek LŽM v mini odbojkiZaključek LŽM v mini odbojkiZaključek LŽM v mini odbojkiZaključek LŽM v mini odbojkiZaključek LŽM v mini odbojkiZaključek LŽM v mini odbojkiZaključek LŽM v mini odbojkiZaključek LŽM v mini odbojkiZaključek LŽM v mini odbojkiZaključek LŽM v mini odbojkiZaključek LŽM v mini odbojki

top