V Hočah po pričakovanjih

Ekipa Formis mala II se je v Hočah pomerila z ekipama ŽOK Ptuj in Nova KBM Branik I.

Igralka Lana Z. je o turnirju napisala.
V soboto je na domačem terenu v VŠD Hoče potekal turnir 4. kroga v mali odbojki. Pomerile smo se ekipe Formis mala II : ŽOK Ptuj, Turbina : Nova KBM Branik I, Formis mala II : Nova KBM Branik I, ŽOK Ptuj : Turbina.
Za Formis smo igrale: Zoja V., Naja D., Lana D., Lana Z., Nuša B., Melani K., Lara L., Lara Ž., Stella S., Nika K., Tjaša L., Špela P., Lina S.
V prvi tekmi smo se Formiske pomerile z ekipo ŽOK Ptuj, v tej tekmi smo dobile priložnost za igranje skoraj vse igralke, saj smo nasprotnice gladko premagale z rezultatom 2 : 0 v obeh nizih. Po zmagi z nasprotnicami Ptuja smo bile zelo vesele, saj smo dokazale, da zmoremo. V drugi tekmi so bile naše nasprotnice Nova KBM Branik I, slednje so slavile in nas v obeh nizih kljub dobri igri in veliki želji v vseh elementih igre nadigrale in zmagale z rezultatom 2 : 0. Poraz z Novo KBM Branik I je dobra izkušnja, a čaka nas še veliko dela in truda. Iz poraza se veliko naučiš.
Hvala našim navijačem (staršem) za podporo in spodbudo ter seveda našemu trenerju Boštjanu za usmerjanje v igri.
Naslednja tekma nas čaka v soboto 12. 12. 2015 v Selnici ob Dravi, kjer se bomo pomerile z ekipama Nova KBM Branik III in Turbino.

Vse rezultate lahko najdete na ... POVEZAVI.

 

 

   Galerija slik:
V Hočah po pričakovanjihV Hočah po pričakovanjihV Hočah po pričakovanjihV Hočah po pričakovanjihV Hočah po pričakovanjihV Hočah po pričakovanjihV Hočah po pričakovanjihV Hočah po pričakovanjihV Hočah po pričakovanjih

top