Odločal bo zadnji turnir

Ekipa Formis II je v Hočah na kvalifikacijskem turnirju za starejše deklice zapravila prvo priložnost za uvrstitev v »A« ligo, zato bo o svoji usodi odločala na zadnjem turnirju v Zrečah.

Na turnirju 3. kroga kvalifikacij za A ligo starejših deklic je prva tekma z rezultatom 2:0 pripadla domačinkam. Prvi niz so deklice Formis II dobile brez težav, nato so drugi niz po zaostanku sredi niza obrnile sebi v prid in prišle do navidezno lahke zmage nad ekipo Nova KBM Branik II.

Druga tekma je potekala med Novo KBM Branik II in Galejo, slednje so oba niza začela z delnim rezultatom 10 oz.11 proti 0. Tekma se je končala z zmago Galeje z 2:0 v nizih.

V tretji tekmi sta se pomerili Galeja in Formis II. Domače deklice so na prejšnjem turnirju gladko premagale istega nasprotnika, na kar je kazal tudi delni izid v prvem nizu 5:1, 16:10 in 23:19, a nato se je ustavilo. Po dveh time out-ih, so domačinke sicer prišle do zaključne žoge, ampak niz so vseeno, z nekaj sreče, dobile gostujoče deklice iz Galeje s 27:25. Drugi niz so gostje naredile delni izid 6:1, katero razliko so držale oz. povečale do končne zmage z 2:0 v nizih.

Razpored in rezultati skupine "B".

Zadnji kvalifikacijski turnir čaka starejše deklice v nedeljo, 20.12.2015, ko bo ekipa Formis I igrala v Hočah, ekipa Formis II pa v Zrečah.


 

 

   Galerija slik:
Odločal bo zadnji turnir

top