Začela se je "A" liga za starejše deklice

V nedeljo se je s turnirjem v Hočah začela »A« liga državnega prvenstva za starejše deklice.

V letošnji sezoni lahko spet spremljamo obe ekipi starejših deklic OK Formis v »A« ligi državnega prvenstva za starejše deklice. Nasprotnice naših v skupini »A« liga – vzhod A, od koder se bosta prvo uvrščeni ekipi uvrstili v polfinale državnega prvenstva, so ekipe iz Braslovč, Zreč, Mislinje in Murske Sobote.

Trenerka Angelina je o turnirju napisala.
V nedeljo, 10.1.2016, je v VŠD Hoče potekal prvi krog A lige za starejše deklice. Tekmovanje je potekalo na dveh igriščih. Na prvi tekmi so se med seboj pomerile igralke Formis I in Formis II. Slednje so se dostojno upirale, pokazale da so individualno in ekipno zelo napredovale, vendar kljub stopnjevanju pritiska na nasprotnice, na koncu priznale premoč ekipi Formis I. Druga tekma Formis II je potekala proti ŽOK Sobota, ki je v kvalifikacijah dvakrat premagala Formis I. Na papirju jih je torej čakal še težji nasprotnik kot prvo tekmo. Igralke Formis II so se držale dogovorov, poskušale rešiti vsako žogo, ampak tokrat to ni bilo dovolj. Ekipa ŽOK Sobota je zmagala 2:0. Ekipa Formis II je še enkrat dokazale, da se bodo morale nasprotnice še kako potruditi, če jih želijo premagati in da so opravičeno v A ligi. 

Razpored in rezultati "A" lige.

Naslednji turnir "A" lige je na sporedu v nedeljo, 14.2.2016.


 

 

 

   Galerija slik:
Začela se je 'A' liga za starejše dekliceZačela se je 'A' liga za starejše dekliceZačela se je 'A' liga za starejše dekliceZačela se je 'A' liga za starejše dekliceZačela se je 'A' liga za starejše dekliceZačela se je 'A' liga za starejše deklice

top