Uspešna sobota za malo odbojko

Na turnirju v Kanalu si je ekipa Formis mala I priigrala uvrstitev v polfinale državnega prvenstva, v Vuzenici pa si je ekipa Formis mala II zagotovila igranje na turnirju za končno 17. mesto.

Ekipa Formis mala I je na finalnem turnirju repasaža, od koder sta prvi dve mesti vodili v polfinale oziroma med 8 najboljših ekip v državi, v prvi tekmi premagala ekipo Odbojkarica.si in nato še v drugi tekmi ekipo Sobota I ter se tako veselila uvrstitve v polfinale državnega prvenstva v mali odbojki za sezono 2015/2016.

Vse rezultate lahko najdete na ... POVEZAVI.

Polfinalni turnir bo v soboto, 7. 5. 2016, kjer se bodo za finale borile še ekipe Sobota I, Vital Ljubljana I in Benquick Logatec.

 

Mlade Formiske so v Vuzenici v prvi tekmi morale priznati premoč ekipi iz Maribora, z zmago v drugi tekmi proti ekipi Hitri Polž Radlje pa so izpolnile še zadnji cilj, saj so si zagotovile igranje tudi na zadnji dan državnega prvenstva v mali odbojki, ko se bodo borile za končno 17. mesto oziroma za "prvo mesto v drugi ligi".

O turnirju v Vuzenici je Tjaša B. napisala.
V soboto, 9. 4. 2016, smo imele turnir v Vuzenici. Tam sta še bili ekipi OK Nova KBM Branik 2 in domačinke OK Hitri Polž Radlje. Ko smo prišle v dvorano smo si lahko ogledale tekmo med OK Hitrim Polžem Radlje in OK Novo KBM Branik 2. V obeh nizih je zmagala OK Nova KBM Branik 2. Nato smo se ogrele in odigrale tekmo z OK Novo KBM Branik. Igrale smo tri nize. V prvem smo zmagale OK Formis. V drugem in tretjem nizu pa so zmagale OK Nova KBM Branik 2, ki jim je šlo malo boljše in so nas premagale z 2:1. Sledila je tekma s OK Hitrim Polžem Radlje, kjer je v prvem nizu naša prva postava vodila z veliko prednostjo in so jih tudi premagale. Nato je sledil drugi niz in smo jih prav tako premagale ter zmagale z 2:0 v nizih. Za nami je bil delno uspešen dan.

Vse rezultate lahko najdete na ... POVEZAVI.

Zadnji turnir v letošnji sezoni jih čaka v soboto, 21. 5. 2016, ko se bodo za končno 17. mesto borile z ekipo Nova KBM Branik II ter z prvo uvrščenima ekipama s turnirja, ki bo v soboto, 7. 5. 2016, kjer se bodo med seboj pomerile ekipe Galeja - Branik, Hitri Polž Vuzenica, Turbina in Celje. 

 

Galerija slik Vuzenica:

Uspešna sobota za malo odbojkoUspešna sobota za malo odbojkoUspešna sobota za malo odbojkoUspešna sobota za malo odbojkoUspešna sobota za malo odbojkoUspešna sobota za malo odbojko


top