Tudi starejše deklice v polfinale

Starejše deklice Formis I in II so v nedeljo, 17. 4. 2016, zaključile tekmovanje v A Ligi  - vzhod A. Ekipa Formis I je z dvema zmagama v Murski Soboti potrdila 1. mesto v skupini vzhod A in se zanesljivo uvrstila v polfinale državnega prvenstva, medtem ko je ekipa Formis II na domačem turnirju v VŠD Hoče izgubila proti Swatycomet Zrečam in Braslovčam.

Tekma z Mursko Soboto je bila tako kot vse dosedanje samo za tiste z dobrimi živci. Po številnih napakah Formisk v 1. nizu so le tega zasluženo dobile igralke Murske Sobote z 19:25. V 2. nizu smo gledali povsem drugačno sliko. Silovit začetek Formisk in visoko vodstvo nista uspavala igralk Murske Sobote, ki so se skozi ves niz borile za vsako žogo a na koncu niza le morale priznati premoč Formisk 25:20. V 3. nizu smo spet gledali pravo dramo s številnimi preobrati, a na koncu so 3. niz zanesljivo dobile Formiske s 15:10. Končni rezultat 2:1 za Formis! To je bila letos tudi 1. in najslajša zmaga Formisa I nad Mursko Soboto. V 2. tekmi je Formis I gladko premagal še Mislinjo z 2: 0 . Čestitke puncam za borbenost in uvrstitev v polfinale!

Deklice Formis II so že z uvrstitvijo v A ligo dosegle zastavljen cilj in si v ligaškem delu pridno nabirale izkušnje, ki jim bodo še kako prav prišle v naslednji sezoni. Tekmovanje bodo nadaljevala s tekmami za mesta.

Vse rezultate lahko najdete na ... POVEZAVI.

Polfinalni turnir bo v nedeljo, 15. 5. 2016, kjer se bodo za finale borile še ekipe iz Škofje Loke, Jesenic in Šempetra.

 
 

 

Galerija slik:

Tudi starejše deklice v polfinaleTudi starejše deklice v polfinaleTudi starejše deklice v polfinaleTudi starejše deklice v polfinaleTudi starejše deklice v polfinale


top