Ritem sobota – sreda Formiskam ne ustreza

Ritem sobota – sreda Formiskam ne ustreza Po izrednih rezultatih, ki so jih Formiske dosegale v prvem delu sezone, ko so bile tekme vsako soboto, jim tekmovalni ritem, ko si tekme sledijo v ritmu sreda – sobota, žal ne ustreza. Tekmi proti favoriziranim ekipam Nove KBM Branik in Calcit Volleyball so sicer odigrale vrhunsko, a žal točke izgubile tam, kjer smo jih pričakovali.

Vsega dva dni po težki in naporni domači tekmi s Calcitom, so Formiske nov boleč poraz doživele na gostovanju v Novi Gorici. Domača ekipa, ki se je skozi šivankino uho uvrstila v modro skupino, našim ni dopustila niti pomisliti na točke.

Goričanke so vseskozi nadzirale potek igre, Formiske pa niso pokazale tistega, kar jih je krasilo v dosedanjem poteku sezone. Že sama statistika doseženih točk kaže, da so tokrat zatajile nosilke igre in Goričanke so z lahkoto prišle do druge zmage v modri skupini.     

Rezultat tekme: GO Volley : FORMIS     3:0 (25:18, 25:21, 25:17)

Za Formis so igrale: Vahen 11, Horvat 7, Pintarič 8, Stavbar, Dobnik, Geratič 1, Gajser 5, Pehnec 2, Grašič 6, Novak, Šijanec.

Priložnost za nove točke pa bo že v sredo, ko nam v goste prihaja ekipa Kema Puconci in verjamem, da jih bodo Formiske s pomočjo zvestih in bučnih navijačev tudi dosegle.

 

Vse rezultate in lestvico modre skupine si lahko pogledate ..... TUKAJ.

top