Prva tekma sezone - nasprotnice pa reprezentantke Kameruna

Sezona 2014/15 se bo letos pričela nekoliko hitreje kot v preteklih letih in Formiske se nanjo že vneto pripravljajo. Precej prevetrena ekipa (o tej temi več v naslednjih dneh) se še vedno znoji pod taktirko trenerja Sebastijana Zorenča, ki mu tudi letos pomaga Sanko Šijanec.

Formiske so prvo pripravljalno tekmo že odigrale in sicer 03.09.2014 v Hočah. Za začetek pa si ne bi mogli želeti bolj atraktivnih nasprotnic - nasproti jim je stala ženska reprezentanca Kameruna, ki se v Mariboru pripravlja na bližnje svetovno prvenstvo.

Formiskam se je poznalo, da so še v zgodnji fazi priprav, noge so bile še nekoliko težke, prsti pa nemirni. Klub temu so se tekmicam dostojno upirale, a tekmo vseeno pričakovano izgubile z rezultatom 3:1 v nizih.

  Galerija slik:
Prva tekma sezone - nasprotnice pa reprezentantke KamerunaPrva tekma sezone - nasprotnice pa reprezentantke KamerunaPrva tekma sezone - nasprotnice pa reprezentantke KamerunaPrva tekma sezone - nasprotnice pa reprezentantke KamerunaPrva tekma sezone - nasprotnice pa reprezentantke KamerunaPrva tekma sezone - nasprotnice pa reprezentantke KamerunaPrva tekma sezone - nasprotnice pa reprezentantke KamerunaPrva tekma sezone - nasprotnice pa reprezentantke KamerunaPrva tekma sezone - nasprotnice pa reprezentantke Kameruna
top