Po treh točkah iz gostovanja sedaj še domača točka

Po treh točkah iz gostovanja sedaj še domača točkaSezona v 1. DOL je v polnem zamahu. Začetek za našo ekipo ni bil nič kaj obetaven, v zadnjih dveh krogih pa so tudi Formiske pričele z nabiranjem točk. V 5. krogu jim je v goste prišla ekipa GO Volley iz Nove Gorice.

Ohrabrene po gladki zmagi na zadnjem gostovanju v Šempetru, so Formiske odločno stopile na parket. Dvig v igri naše ekipe in dosedanji rezultati Novogoričank so napovedovali izenačeno tekmo in na koncu se je prav to tudi zgodilo.

Po nesrečno izgubljenem prvem nizu, so Formiske nato prevladovale v drugem in četrtem, gostje pa v tretjem nizu. O zmagovalcu je tako odločal peti, skrajšani niz. Formiske so bile z eno nogo že zmagovalke, saj so vodile z 8:5, a splet neverjetnih naključij (gostjam so se tri že izgubljene žoge srečno odbile) je potek niza prevagal v korist Goričank, ki so se na koncu tudi veselile dveh novih točk, ena pa je za tolažbo ostala doma v Hočah.


Rezultat tekme:
FORMIS : GO Volley     2:3 (23:25, 25:20, 18:25, 25:14, 13:15)


Za Formis so igrale:
Maja Desy Vahen 18, Brina Bračko, Ana Sešel 7, Maja Burič, Katja Karin Pintarič 14, Urška Stavbar 4, Nuša Polanec, Lea Geratič, Nastja Gajser 14, Nina Petranović 6 in Ana Štern 2.       


Že to sredo 22.10.2014 čaka Formiske prvi nastop v Pokalu Slovenije, pomerile se bodo proti ekipi Alianse. Prva tekma 1/8 finala bo v Šempetru, povratna pa bo v torek, 04.11.2014 v Miklavžu.
V soboto 25.10.2014 pa nato nova tekma v 1. DOL, Formiske odhajajo na gostovanje k novinkam v ligi, ekipi UOK Vital Ljubljana.

  Galerija slik:
Po treh točkah iz gostovanja sedaj še domača točkaPo treh točkah iz gostovanja sedaj še domača točka

top