Novoletni premor Formiskam ni koristil

V soboto 24.01. se je s tekmami po skupinah nadaljevalo državno prvenstvo v 1. Državni odbojkarski ligi za ženske. Formiske so se letos uvrstile v zeleno skupino, kjer se bodo z ekipami Alianse, Keme Puconci in Kostmann Slovenj Gradec borile za obstanek v ligi.

Novoletni premor Formiskam ni koristilNaj spomnimo na tekmovalni pravilnik. Prvi dve ekipi iz te skupine se uvrstita v četrtfinale DP, zadnjeuvrščena ekipa izpade iz lige, predzadnja pa se za obstanek v ligi v kvalifikacijah pomeri z drugo uvrščeno ekipo iz druge lige.

Formiskam želimo vse najboljše kljub dejstvu, da se ta del prvenstva ni pričel po naših željah. Naša dekleta so prvo tekmo igrale v gosteh v Šempetru, kjer so se pomerile z domačo ekipo Alianse. Domačinke so zmagale gladko z rezultatom 3:0, skrbi pa nas igra naše ekipe in kronično pomanjkanje žara.Rezultat tekme:

Aliansa : Formis   3 :0 (25:13, 25:18, 25:18)

Za Formis so igrale:
Maja Desy Vahen 7, Ana Sešel 8, Katja Karin Pintarič 8, Urška Stavbar, Nuša Trlep, Nuša Polanec 1, Lea Geratič, Nastja Gajser 5, Nina Petranovič 5


Upamo, da so trener in igralke našli pravo formulo za nadaljevanje sezone, saj Formiske že v soboto čaka novo gostovanje v Puconcih, nato pa v sredo 04.02. še prva tekma tega dela prvenstva v domači dvorani.

  Galerija slik:
top