Poraz in zmaga za začetek

Poraz in zmaga za začetekPrva tekma v novi sezoni se ni končala po željah Formisk, zato pa je bilo drugače že na prvi domači tekmi v Hočah.

Na prvi tekmi v novi sezoni so Formiske v Šempetru naletele na zelo razpoložene domače igralke, ki so se na koncu zasluženo veselile zmage s 3:1 v nizih. Pri Formiskah zaradi "birokratskih" težav žal še ni smela igrati Sara Valenčič.

Več o porazu v Šempetru si lahko preberete TUKAJ.

 

Pred domačim občinstvom je trener Sebastijan Zorenč na parket poslal organizatorko igre Ano Pehnec, sprejemalki Majo Desy Vahen in Saro Valenčič, blokerki Tamaro Borko in Ano Kerbler, korektorko Darjo Eržen ter prosto igralko Karmino Sužnik. Ekipa Formula Formis je kljub manjšemu padcu zbranosti v drugem nizu tekmo proti Novogoričankam dokaj zanesljivo pripeljala do končne zmage s 3:1 v nizih ter prvih 3 točk v letošnji sezoni.

Več o zmagi v Hočah si lahko preberete TUKAJ.

 

Razpored tekem za sezono 2016/2017.

Galerija slik Hoče:

Poraz in zmaga za začetekPoraz in zmaga za začetekPoraz in zmaga za začetekPoraz in zmaga za začetekPoraz in zmaga za začetekPoraz in zmaga za začetekPoraz in zmaga za začetekPoraz in zmaga za začetek


top