Mala 1 zmagala v tekmovanju LŽM

V soboto, 15. 10. 2016, je v Šempetru potekal finalni turnir Liga žoga miga.

Prvo tekmo smo imele ob 9.30 in sicer proti Prevaljam. Trenerka Prevalj je zamenjala postavi, tako da smo proti njim igrali 3 sete in zmagali z 2:1.
Po prvi tekmi smo imele prosto kar nekaj časa. Vmes smo se najedle in gledale tekme drugih ekip. Izvedele smo, da bodo naši nasprotniki v finalu Nova KBM Branik.
Tako se je začela tekma in prvi set je bil na začetku kar napet nato pa smo povedle Formiske in zmagale. V drugem setu pa je na začetku povedel Nova KBM Branik in vodil že kar z krepko prednostjo, ampak smo se zbrale in se borile za vsako točko in zmagale 28:26.
Na koncu je sledila podelitev in po tem smo se odpravili domov. Bile smo vesele, saj smo dosegle 1. mesto v tekmovanju Liga žoga miga.

Napisala: Žana Ivana

Rezultati in slike

 

  

 

Galerija slik:

Mala 1 zmagala v tekmovanju LŽMMala 1 zmagala v tekmovanju LŽMMala 1 zmagala v tekmovanju LŽMMala 1 zmagala v tekmovanju LŽMMala 1 zmagala v tekmovanju LŽMMala 1 zmagala v tekmovanju LŽMMala 1 zmagala v tekmovanju LŽMMala 1 zmagala v tekmovanju LŽMMala 1 zmagala v tekmovanju LŽMMala 1 zmagala v tekmovanju LŽMMala 1 zmagala v tekmovanju LŽMMala 1 zmagala v tekmovanju LŽMMala 1 zmagala v tekmovanju LŽMMala 1 zmagala v tekmovanju LŽMMala 1 zmagala v tekmovanju LŽM


top