Kadetinje uspešne v 2. krogu kvalifikacij

V nedeljo, 6.11.2016, se je odvijal 2. krog kvalifikacij za kadetinje v Draš centru, kjer so tekmovale ekipe Formis, Nove KBM Branik II in Nove KBM Branik III.

Prva tekma se je bila med Novo KBM Branik III in Nova KBM Branik II, kjer so po treh setih zmagale igralke ekipe Nova KBM Branik II z rezultatom 2:1. Ob 11.00 smo se igralke Formisa prvo soočile s ekipo Nova KBM Branik III.  Dekleta smo z dobro igro in ekipnim duhom zmagale prvi set z rezultatom 25:15. Osvojile smo tudi drugi set s 25:18. Tako je bil končni rezultat za Formis proti Nova KBM Branik III 2:0.

Kadetinje smo se z veliko energije in veselja podale v drugo tekmo proti ekipi Nova KBM II, kjer smo prvi set dobile s 25:15. Drugi set je bil malce bolj napet, vendar smo si igralke Formisa priigrale še eno zmago z rezultatom 25:20. Zmagi Formisa proti Novi KBM Branik II z rezultatom 2:0 je sledilo veliko veselega in navdušenega kričanja.

V ekipi Formisa so bile: Pia Pravdič, Jona Bauman, Nena Kovačič, Lana Novak, Nina Jug, Anja Ertl, Tonja Čižić, Manja Pauko, Lynn Goznik in Kaja Kogal.

Zahvala pa gre tudi zavzetim navijačem ekipe Formis.

Napisala: Kaja Kogal

 

Vse rezultate lahko najdete na ... POVEZAVI.

 


 


 

  

 

Galerija slik:


top