Zamujena priložnost

Na zadnjem turnirju finalnega dela štajerske regije se ekipi Formis mala 2 žal ni uspelo uvrstiti med 16 najboljših ekip v Sloveniji.

Če sta si ekipi Formis mala 1 in Nova KBM Branik 1 že pred zadnjim turnirjem zagotovili mesto med 16 najboljšimi ekipami v mali odbojki za letošnjo sezono, se je pred zadnjim turnirjem obetal ogorčen boj za 3. mesto, ki je iz štajerske regije še vodilo v finalni del državnega prvenstva.

Na koncu so bile najsrečnejše mlade odbojkarice iz Lenarta, ki so si napredovanje zagotovile po ogorčenem boju, v katerem so v napeti tekmi z 2:1 v nizih premagale naše Formiske iz ekipe Formis mala 2.

O turnirju je Lana M. napisala: V soboto, 11. 2. 2017, smo imeli turnir. Najprej smo igrali proti Zoji Lenart. Igrali smo 3 sete in nato smo na žalost izgubile. Proti njim smo izgubile že dva krat. Pred nami je bila tekma proti Novi KBM 2. Njih smo premagale, že drugič.

Naslednji turnir čaka obe ekipi v soboto, 11. 3. 2017, ko bo ekipa Formis mala 1 odigrala prvi turnir finalnega dela državnega prvenstva, ekipa Formis mala 2 pa prvi turnir za mesta od 17 do 69.

 

Vse rezultate lahko najdete na ... POVEZAVI.

 

 

 


 

 

 


 

 

 

Galerija slik:

Zamujena priložnostZamujena priložnostZamujena priložnostZamujena priložnostZamujena priložnostZamujena priložnostZamujena priložnostZamujena priložnostZamujena priložnostZamujena priložnostZamujena priložnostZamujena priložnost


top