Formiske igrale odbojko na snegu

Na krasen sončni dan igrale odbojko na snegu v Kranjski Gori.

Odbojka na snegu je nov šport, ki osvaja Slovenijo, od leta 2009 pa ga po vsem svetu igra že na tisoče športnikov. Tako je nastala tudi serija turnirjev v odbojki na snegu, imenovana Snow Volleyball European Tour, ki se vsako leto odvija na svetovno znanih smučiščih, več o tem si lahko pogledate TUKAJ.

Da bi se za ta šport odločilo čim večje število otrok in da bi se razširila baza mladih odbojkarjev je bilo vsem šolam in klubom ponujena brezplačna šola odbojke na snegu, in tako smo se v petek, 17. 3. 2017, odpravili z avtobusom v Kranjsko Goro, da bi našim Formiskam omogočili skupno druženje in zabavo na snegu.

Če je v petek potekal program odbojke na snegu za otroke, pa je že v soboto šlo zares saj se je začel pravi turnir, več o tem lahko preberete TUKAJ.

 

 


 

 

 


 

 

 

Galerija slik:

Formiske igrale odbojko na sneguFormiske igrale odbojko na sneguFormiske igrale odbojko na sneguFormiske igrale odbojko na sneguFormiske igrale odbojko na sneguFormiske igrale odbojko na sneguFormiske igrale odbojko na sneguFormiske igrale odbojko na sneguFormiske igrale odbojko na sneguFormiske igrale odbojko na sneguFormiske igrale odbojko na sneguFormiske igrale odbojko na sneguFormiske igrale odbojko na sneguFormiske igrale odbojko na sneguFormiske igrale odbojko na sneguFormiske igrale odbojko na sneguFormiske igrale odbojko na sneguFormiske igrale odbojko na sneguFormiske igrale odbojko na sneguFormiske igrale odbojko na sneguFormiske igrale odbojko na snegu


top