V repasaž po polfinale

Mala 1 neuspešno naskakovala polfinale državnega prvenstva v Šempetru, Mala 2 brez možnosti v Lendavi.

V Šempetru so se za prvi dve vstopnici v prvi polfinale državnega prvenstva pomerile 4 najboljše ekipe vzhodne Slovenije.
Formiske so v prvi tekmi premagale ekipo iz Braslovč, v drugi tekmi izgubile z domačinkami ter v tretji tekmi poraz, ko so se še enkrat pomerile z Braslovčankami, ki so pred tem že izločile Novo KBM Branik.
Popravni izpit bodo imele v soboto, 25. 3. 2017, ko bosta prvi dve mesti vodili v drugi polfinale, kjer sta že ekipi Vital in Calcit. Nasprotnice Formisk bodo ekipe Nova KBM Branik, Mladi Jesenice in ŽOK Šentvid.

Vse rezultate lahko najdete na ... POVEZAVI.


O turnirju v Lendavi je Živa H. napisala: V soboto, 18. 3. 2017, smo se zjutraj odpravile v Lendavo. Tam smo Formis mala 2 prvo tekmo igrale proti Murski Soboti. Sam začetek tekme je bil obetaven, saj smo vodile. Odbojkarice Murske Sobote pa so rezultat hitro izenačile. Tako je Murska Sobota zmagovala in s tem se je prvi set zaključil s 25:9. V prvem setu so igrale Nika K., Vesna J., Elena J. in Vesna V.. V drugem setu smo igrale Kaja D., Lana M., Melanie J. in Živa H.. Začele smo malo slabše in Murska Sobota je drugi set zmagala s 25:16. Drugo tekmo smo igrale proti Lendavi. V prvem nizu smo igrali z isto postavo kot v prvi tekmi. Lendava je začela boljše, a kmalu smo izenačili rezultat, na koncu smo popustili in Lendava je zmagala z rezultatom 25:17. V drugem setu so igrale Kaja, Melanie, Eva V. in Lana. Tudi v drugem setu je prevladovala Lendava in set se je zaključil s 25:18. Tako smo ekipa Formis mala 2 izgubile obe tekmi.

Naslednji turnir za mesta bo v soboto, 25. 3. 2017, ko bodo Formiske igrale z ekipami iz Lendave, Ruš in Braslovč.

Vse rezultate lahko najdete na ... POVEZAVI.


 

 

 


 

 

 


 

 

 

Galerija slik Šempeter:

V repasaž po polfinaleV repasaž po polfinaleV repasaž po polfinaleV repasaž po polfinaleV repasaž po polfinaleV repasaž po polfinaleV repasaž po polfinaleV repasaž po polfinaleV repasaž po polfinale

top