Tudi minice v finale

Najmlajše Formiske so si priigrale uvrstitev na finalni turnir državnega prvenstva v mini odbojki.

Na polfinalnem turnirju v Hočah so si naše najmlajše odbojkarice priigrale uvrstitev na finalni turnir 4 najboljših ekip od skupno 52 iz vse Slovenije.
Uvrstitev na finalni turnir so si zraven Formisk priigrale še ekipe ŽOK Šentvid, Ankaran Hrvatini in Nova KBM Branik.

O turnirju je Maša H. napisala: V nedeljo, 23. 4. 2017, je potekal polfinalni turnir mini odbojke. Pričel se je ob 10. uri v  Hočah. Formiske smo prvo tekmo igrale z ŽOK Triglav Kranj. Prvi set smo gladko zmagale. Tudi v drugem nizu smo se potrudile in jih premagale. Tekma je bila že odločena, a smo tretji set želele zmagati, a se ni izšlo, tako smo zmagali 2:1 v nizih. Med našo tekmo so na sosednjem igrišču igrale ŽOK Šentvid in Braslovče I (2:1 za Šentvid). Drugo tekmo smo začele odločno in set zmagale. V drugem setu smo bile manj odločne in ga izgubile, tako kot tudi tretji set. Tako smo morale zmago predati nasprotnicam iz Šentvida. Na sosednjem  igrišču so Braslovče I morale priznati poraz ŽOK Triglavu Kranj (1:2 v setih). Tako smo se po odmoru podale v novo tekmo z Braslovče I. Prvi niz smo zmagale, drugega izgubile. Tretji niz je bil pri razliki osmih točk že skoraj odločen (tako bi zmagale Braslovče), a smo razliko zmanjšali na 3 (21:18 za Baslovče). Po odličnih servisih soigralke in borbenosti, ter navijanju smo se razživele in zmagale 2:1 v nizih. Ob našem igrišču je potekal spopad med ŽOK Šentvid in ŽOK Triglav Kranj  (2:1 za Šentvid). Z veliko truda smo se uvrstile na finalni turnir, ki bo 7. 5. 2017.

Vse rezultate lahko najdete na ... POVEZAVI.


 


 

 

 


 

 

 


 

 

 

Galerija slik:

Tudi minice v finaleTudi minice v finaleTudi minice v finaleTudi minice v finaleTudi minice v finaleTudi minice v finaleTudi minice v finaleTudi minice v finaleTudi minice v finale

top