Deklice uspešno nadaljujejo v kvalifikacijah

V drugem krogu kvalifikacij skupine B za starejše deklice so se danes pomerile ekipe : Zreče, Benedikt , Formis I in Formis II.

Turnir v Miklavžu se je odvijal na dveh igriščih. Na prvih tekmah sta se srečali ekipa
Formis I in Benedikt. Zmaga prve ekipe ni bila vprašljive. Zmagale so z rezultatom 2:0.Na drugem igrišču pasta se spoprijeli ekipi Formis II in Zreč. Presenetljivo je po zelo dobrem uvodnem serviranju ekipa Formis II prevzela pobudo in prvi set dokaj prepričljivo zmagala na 15. V drugem setu je ekipa Zreč manj grešila , naša ekipa pa nekoliko slabše servirala. Po skoraj pol ure borbene igre iz obeh strani je set in tekma pripadel ekipi Formis II.

V naslednjih tekmah sta se srečali ekipi Formis II in Benedikta. Zmagala je ekipa Formis II prav tako z rezultatom 2:0. Na sosednjem igrišču sta se srečali ekipi Formis I in Zreč. Kljub boljši igri ekipe Zreč , naše prve ekipe niso mogli presenetiti. Tako to nedeljo deklice niso prepustile svojim nasprotnicam niti niza.

Sedaj nas čaka zaradi prihajajočih počitnic majhen premor. Ekipa Formis II nadaljuje s tekmovanjem 5. 11. 22017 v Benediktu. Ekipa Formis I pa je takrat prosta.

Razpored in vse rezultate lahko najdete na ... skupina B.


  

 

 


 

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:

Deklice uspešno nadaljujejo v kvalifikacijahDeklice uspešno nadaljujejo v kvalifikacijahDeklice uspešno nadaljujejo v kvalifikacijahDeklice uspešno nadaljujejo v kvalifikacijahDeklice uspešno nadaljujejo v kvalifikacijahDeklice uspešno nadaljujejo v kvalifikacijah

top