Še bo treba pridno trenirati

S tekmami v Slovenj Gradcu se je zaključila Liga žoga miga v mini odbojki.

Najmlajše Formiske so žal v oslabljeni (počitnice, poškodbe) postavi nastopile na zaključnem turnirju LŽM v mini odbojki. Glede na to, da je večina igralk šele prvič igrala tekme po novem sistemu postavitve v igrišču, so Formiske samo na trenutke pokazale tisto pravo igro, saj je bilo veliko nesporazumov v igrišču ter predvsem preveč lastnih napak, kar pa je povsem normalno za ta začetni del sezone. Zdaj pa sledi trening, trening in še enkrat trening.

O turnirju je Maša D. napisalaV soboto, dne 28.10.2017, smo se ekipa Formis mini odpravile na turnir LŽM, v Slovenj Gradec. Na turnirju smo igrale prvo tekmo s fanti OK Braslovče in zgubile z rezultatom 3:0. Naslednjo tekmo smo igrale proti ekipi Hitri polž in po napeti igri, zaradi preveč lastnih napak, morale priznati premoč. Tekmo smo izgubile z rezultatom 2:1. Zadnjo tekmo pa smo nato še odigrale proti ekipi ŽOK Braslovče, katero pa smo prav tako na žalost izgubile z rezultatom 3:0. Tako smo na koncu osvojile 4. mesto med 10 ekipami. Na tekmah smo za igro dobile priložnost vse igralke in si s tem pridobile velike izkušnje, katere nam bodo še kako prav prišle v državnem prvenstvu. Pohvaliti pa moramo tudi našo kapetanko Mašo Belas, katera je bila, po glasovanju vseh trenerjev, izbrana za najboljšo igralko v ekipi Formis mini. Po turnirju smo se nato odpravile proti domu, kjer pa že z nestrpnostjo pričakujemo nove treninge in tekme. Enkrat Formis - vedno Formis!!!

Rezultati in slike bodo objavljeni ... TUKAJ.  

 

 


 

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:

Še bo treba pridno treniratiŠe bo treba pridno treniratiŠe bo treba pridno treniratiŠe bo treba pridno treniratiŠe bo treba pridno treniratiŠe bo treba pridno trenirati

top