Prvi turnir za Malo 2

Na prvem turnirju v Mariboru so neuspešno lovile svojo prvo zmago v mali odbojki.

V letošnjem državnem prvenstvu v mali odbojki (letnik 2005 in mlajše) nastopa 66 ekip, ki so v prvem delu razdeljene v 8 regij. V drugem delu se bo najboljših 16 ekip borilo za najvišja mesta, ostale ekipe pa bodo nadaljevale s turnirji za končna mesta oz. za 17. mesto.

Druga ekipa male odbojke OK Formis nastopa v prvem delu v skupini Štajerska A skupaj z ekipami Nova KBM Branik I, Bistrica, Benedikt in Pohorje Volley Ruše.
V Mariboru so mlade Formiske odigrale svoji prvi dve tekmi v mali odbojki, saj so lani še vse igrale mini odbojko.

O turnirju v Mariboru je Polona H. napisala: V soboto, 2. 12. 2017, smo Formis Mala 2 igrale prvo tekmo sezone 2017/18. Najprej smo igrale proti ekipi iz Slovenske Bistrice. Prvi set smo s 25:23 izgubile. Drugega smo zmagale s 3:25, a žal tretjega spet izgubile s 25:13. Po kratkem premoru smo igrale proti ekipi Nove KBM. Prvi set smo s 6:25 izgubile. Druge pa smo izgubile z minimalno razliko (22:25). Upamo in želimo si, da nam bi šlo naslednjič boljše.

Razpored in vse rezultate lahko najdete na ... Štajerska A.

 

V Hočah so svoj tretji turnir odigrale deklice iz ekipe Mala 1.

Razpored in vse rezultate lahko najdete na ... Štajerska B.

  

 

 


 

 

 


 

 

 

 

Galerija slik Maribor:

Prvi turnir za Malo 2Prvi turnir za Malo 2Prvi turnir za Malo 2Prvi turnir za Malo 2Prvi turnir za Malo 2Prvi turnir za Malo 2

Galerija slik Hoče:

Prvi turnir za Malo 2Prvi turnir za Malo 2Prvi turnir za Malo 2Prvi turnir za Malo 2Prvi turnir za Malo 2Prvi turnir za Malo 2

top