Prva zmaga za Malo 2

Drugi turnir za Malo 2 je potekal v Slovenski Bistrici.

Kar jim na prvi tekmi na prvem turnirju ni uspelo, so mlade Formiske popravile v svoji tretji tekmi v kategoriji male odbojke, ter se tako veselile svoje prve zmage v tej kategoriji, v kateri še bodo prav vse igrale tudi v naslednji sezoni.

O turnirju je Nika T. napisala: V soboto, 16. 12. 2017, smo Formis mala 2 imele drugi turnir (3. krog skupine Štajerska A) v Slovenski Bistrici. Že zjutraj pred športno dvorano v Hočah, kjer smo se zbrali, smo bile dobro razpoložene. Ko smo prispele do športne dvorane v Slovenski Bistrici smo se preoblekle, odšle v dvorano in se začele segrevat. Prvo tekmo smo igrale proti Benediktu. Prvi set smo začele Polona, Nika, Katja in Ema. Zmagale smo z veliko prednostjo 25:13. Drugi set so začele igrati Maša, Alina, Lana in Tia Tinkara. V začetku je vodil Benedikt, vendar so se punce pobrale in začele dobro igrati. Tako smo tudi ta set zmagale s 25:18. Tako smo si pridobile zasluženo zmago.
Drugo tekmo smo igrale proti Novi KBM Branik I, ki je favorit za prvo mesto v naši skupini. Pri set smo igrale zelo dobro. Čeprav smo izgubile s 25:17, smo bile zelo zadovoljne, saj je bil to večji napredek od prve tekme v 2. krogu z njimi. Enako dobro igro smo prikazale v drugem setu, ki smo ga žal tudi zgubile z rezultatom 25:19. Tako smo se po eni zmagi in enem porazu vesele vrnile domov iz Slovenske Bistrice.

Razpored in vse rezultate lahko najdete na ... Štajerska A.

 

  

 

 


 

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:

Prva zmaga za Malo 2Prva zmaga za Malo 2Prva zmaga za Malo 2Prva zmaga za Malo 2Prva zmaga za Malo 2Prva zmaga za Malo 2Prva zmaga za Malo 2Prva zmaga za Malo 2Prva zmaga za Malo 2

top