Starejše deklice začele z A ligo

Ekipa deklic Formis II je to nedeljo odigrala svoj prvi turnir v A ligi.

Prvi nasprotnik je bila druga ekipa Nove KBM. Malo pod vtisom dobro odigranega turnirja v Ljubljani in v upanju , da uvrstitev v A ligo ni bil maksimum te ekipe smo pričeli tekmo. Na žalost se nam je takoj poznala bolezen in odsotnost ključnih igralk v minulem tednu.  Tekmo so po seriji napak naše ekipe povedle Mariborčanke. Kljub menjavam v ekipi in na trenutke vseeno prepoznavni igri več kot gladkega poraza nismo mogli doseči. Raztreseno in dokaj medlo igro smo prenesli v drugi set. Kar je pomenilo gladek poraz 2:0.
V drugo tekmo proti Puconcem smo vstopili nekoliko bolj zavzeto. Z lepo igro smo prvi set dobili. Potem pa smo zaradi posledic bolezni , začeli pešati v ritmu igre. Kar je prineslo poraz v drugem setu in nato še na žalost v tretjem.
Za kakšno zmago v A ligi se bo treba zelo potruditi. Ker so punce pridne in prizadevne na treningih, pa bo zraven dobre igre prišla tudi kakšna zmaga.

Naslednja priložnost bo že to soboto, ko na domačem turnirju v Miklavžu igramo proti naši prvi ekipi in še enkrat proti ekipi Puconcev.

Razpored in rezultate lahko najdete na ... A liga - vzhod A.

  

 

 


 

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:

Starejše deklice začele z A ligoStarejše deklice začele z A ligoStarejše deklice začele z A ligoStarejše deklice začele z A ligoStarejše deklice začele z A ligoStarejše deklice začele z A ligo

top