Tri zmage in poraz

Kadetinje Formis 1 so igrale v Šoštanju, kadetinje Formis 2 pa v Zrečah.

V Šoštanju so kadetinje 1 najprej izgubile ter nato zmagale.

Razpored in rezultate lahko najdete na ... A liga - vzhod B.

 

Na svojem drugem turnirju v B ligi skupina I, so kadetinje 2 odigrale dve tekmi.

V prvi tekmi so se pomerile z domačo ekipo Zreče 2. Priložnost so dobile igralke, ki običajno dosti ne igrajo. Tako je postava : Divjak , Roškar, Kurnik, Babič, Belas , Daks in libero Zupan prikazala solidno in borbeno igro. Z dobrimi servisi in zanesljivo igro v obrambi so prvi in drugi set zmagale na 15.

Drugo tekmo so v polju pričele : Halužan, Vočanec , Bračič, Stražišar , Babič , Gradišnik in na liberu Zupan. Do sredine prvega seta sta se ekipi menjavali v vodstvu. Po odličnih servisih Stražišarjeve in Halužanove pa je razlika narastla na deset točk. Kar je ekipo Turbine povsem razorožilo. Tako se je set končal na 14. V drugem setu je ekipa Turbine začela bolje servirati in manj grešiti v napadu. Našim igralkam je nekoliko popustila zbranost, zato je ekipa Turbine povedla za kar za šest točk. Nato je Belas zamenjala Vočanec na servisu. Z dobrim servisom in nekaj obranjenimi žogami v polju smo se ekipi Turbine približali. Halužan in Bračič sta s svojimi servisi poskrbeli, da smo prešli v vodstvo. Na koncu pa smo na dober servis Babičeve in z dobrim blokom set  dobili na 18.

Razpored in rezultate lahko najdete na ... B liga - skupina I.


  

 

 


 

 

 


 

 

 

 

Galerija slik Šoštanj:

Tri zmage in porazTri zmage in porazTri zmage in porazTri zmage in porazTri zmage in porazTri zmage in porazTri zmage in porazTri zmage in poraz

top