Desetič zapored

Minice v polfinale državnega prvenstva.

V Braslovčah so se Formiske uvrstile v polfinale državnega prvenstva v mini odbojki oz. med 8 najboljših ekip od skupno 52 ekip, ki so začele s tekmovanjem. To je bila deseta zaporedna uvrstitev v polfinale ter enajsta v zadnjih 12 sezonah mini odbojke. V nedeljo, 22. 4. 2018, bodo lovile sedmo uvrstitev v finale oz. med 4 najboljše ekipe v Sloveniji.

O turnirju v Braslovčah je Anja F. napisala: V soboto, 17. 3. 2018, smo se odpravile na turnir v Braslovče, kjer smo odigrale 3 tekme. Prvo tekmo smo igrale proti ekipi iz Šempetra in zmagale z rezultatom (3:0). Drugo tekmo smo igrale proti domačinkam (Braslovče) in zgubile z rezultatom  (0:3). Sledila je še tretja tekma proti Zrečam, ki pa smo jo zmagale z rezultatom (2:1). Na koncu je sledilo še skupno  slikanje. Z veseljem smo se odpravile v garderobo in se pogovarjale o zmagi. S tem rezultatom smo se uvrstile v polfinale. Upamo, da bomo še naprej tako uspešne v mini odbojki.

Vse rezultate 3. kroga najdete ... TUKAJ.

 

Naše najmlajše odbojkarice pa so uspešno nastopile na turnirju v Mariboru.

O turnirju v Mariboru je Ana Š. napisala: V soboto, 17. marca smo se Formiske iz ekipe Formis II, odpravile na 3. turnir. Igrale smo v Mariboru. Polne pričakovanj smo se pripeljale do Ljudskega vrta. Najprej smo igrale z ekipo Nova KBM  in zmagale z 2:1 v nizih. Bile smo zelo vesele. Nato smo igrale z Rušami I in na žalost izgubile z 1:2 v nizih. Ta poraz nas ni ustavil, zato smo naslednjo tekmo proti Rušam II zmagale s 3:0 v nizih. Po končanem turnirju smo bile vesele in imele polno novega znanja in izkušenj. Uresničila se nam je želja, da bi končno to prvo tekmo z njimi zmagale.

Vse rezultate turnirjev za mesta najdete ... TUKAJ.


 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

Galerija slik Braslovče:

Desetič zaporedDesetič zaporedDesetič zaporedDesetič zaporedDesetič zaporedDesetič zaporedDesetič zaporedDesetič zapored

top