Pokal Savinjske doline v mali odbojki

Tri ekipe Formisk so nastopale na turnirju v Šempetru.

V Šempetru so organizirali 4. Mednarodni turnir v mali odbojki za dečke in deklice (letnik 2005 in mlajši).
Pri dečkih je nastopilo 16 ekip, ki so bile razporejene v 4 skupine s po 4 ekipami, prvo uvrščeni ekipi iz vsake skupine sta se uvrstili v četrtfinale oz. na tekme na izpadanje. Končne zmage so se veselili mladi odbojkarji iz Kamnika, drugo mesto so osvojili domačini in tretje mesto pa Mariborčani.
Pri deklicah je začelo s tekmovanjem 48 ekip, ki so bile razvrščene v 16 skupin, prvo uvrščeni ekipi iz vsake skupine sta se uvrstili v šestnajstino finala oz. na tekme na izpadanje.

Mala I je nastopila z dvema ekipa Formis A in Formis B. Prva ekipa je po dveh zmagah v skupini C osvojila prvo mesto in se je v šestnajstini finala pomerila z ekipo Škofja Loka II. Po zanesljivi zmagi so jih v osmini finala čakale vrstnice iz ekipe Vital I, po porazu z 1:2 v nizih je ekipa Formis A osvojila končno 9.-16. mesto. Druga ekipa Formis B je po treh porazih na koncu osvojila končno 41.-48. mesto.

Mala II je v skupini J po uvodnem porazu proti zelo dobri ekipi Vizura iz Srbije, ki je na koncu osvojila končno 4. mesto na turnirju, v drugi tekmi premagala ekipo Olimp Ljubljana II. V šestnajstini finala pa pričakovan poraz proti kasnejšim zmagovalkam iz Braslovč.

V finalu so Braslovče z 2:0 v nizih premagale Vital I, končno 3. mesto pa je osvojila ekipa Calcit Volley I.
 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:

Pokal Savinjske doline v mali odbojkiPokal Savinjske doline v mali odbojkiPokal Savinjske doline v mali odbojkiPokal Savinjske doline v mali odbojkiPokal Savinjske doline v mali odbojkiPokal Savinjske doline v mali odbojkiPokal Savinjske doline v mali odbojkiPokal Savinjske doline v mali odbojkiPokal Savinjske doline v mali odbojki

top