Končan cikel do prvih počitnic

Ekipa deklic, katere članice se borijo na več frontah, je v nedeljo, 28. 10. zaključila prvi cikel letošnje sezone.

Na kadetskem turnirju v Selnici je naša druga ekipa, v kateri igra večina deklic I ekipe, dosegla svojo prvo zmago v kvalifikacijah za A ligo. Naj spomnim, da je končni cilj sezone več zmag kot porazov. Trenutno nam ne kaže ravno najbolje, saj je razmerje porazov in zmag kar 5:1. Veseli pa dejstvo, da je ekipa tokrat prvič zaigrala v popolni postavi in z borbeno igro dosegla soliden rezultat proti ekipi Nova KBM I. V drugi tekmi turnirja, pa se je z borbeno igro oddolžila ekipi Ptuja za poraz v prvem krogu, ko smo nastopili s poškodovano podajalko in brez enega centra.

V tem prvem delu pa je prva ekipa deklic suvereno dosegla 4 zmage in ni oddala še nobenega niza.

Za Najo, Tajo in obe Žani na žalost ni počitnic, saj se bodo v nedeljo skupaj z mladinsko ekipo borile za preboj med osem najboljših ekip v Sloveniji. Ostale punce uživajo zaslužene počitnice in se pripravljajo na drugi cikel. V tem delu bomo odigrali še dva turnirja deklic in en kadetski turnir.

 

Vse turnirje in rezultate lahko najdete na ... kvalifikacije za "A" ligo - skupina D in E.

  

 

 


 

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:

Končan cikel do prvih počitnicKončan cikel do prvih počitnicKončan cikel do prvih počitnicKončan cikel do prvih počitnicKončan cikel do prvih počitnicKončan cikel do prvih počitnicKončan cikel do prvih počitnicKončan cikel do prvih počitnicKončan cikel do prvih počitnic

top